Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
hello28
üzenetére
Na, itthon vagyok...
Szóval, látom már kaptál választ. Annyit hozzáfűznék, hogy kissé más a fényerő beállítás, mint emlékeztem : 20-80-47. A 45 túl alacsony, ott már eléggé töri a sötét árnyalatokat. 47 még éppen belefér...nekem.

Viszont ajánlott 2 pontos IRE alá beállítani még pár dolgot. 20 pontosat ne babráld, mert csúnyán el lehet rondítani a képét. Tehát:"Alacsony vezérlés" esetén Piros: 2, Zöld: 7, Kék: 4.
"Magas vezérlés" alá: Piros: 0, Zöld: -11, Kék: -8
Nálam ez a beállítás annyit tett, hogy az amúgy kissé rózsaszínes, zöldes árnyalatú fehéret megszüntette és szemre tökéletesen egyenletes lett a fehér, még a széleken is. A bőrszínek is sokkal jobbak, szóval nekem ez a beállítás nagyon bevált. Oled esetén így is kissé szürkés a fehér, nem hófehér. Ha tetszik beállítás után a fehéregyensúly, be is állíthatod az összes bemenetre, így nem kell külön-külön egyenként beállítanod. Gamma 2.2 nálam. A többi "csicsát" hagyd alapon... Nálam a dinamikus kontraszt is ki van kapcsolva, mert utálom ha belenyúlkál film közben az elektronika.Természetesen a kalibrálás az igazi, de így most nagyon tetszik a kép, úgyhogy várok még vele.
Ha valami eszedbe jut, kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elektromos autók - motorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor