Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Én láttam HDR-t... Az is csak akkor jó valamire, ha az összes (túlnyomó többségben) anyagomat abban a formában nézhetem, mert onnan visszalépni SDR FHD, esetleg HD vagy netán SD minőségre, hát az nem hétköznapi szívás.
Nem beszélve arról, hogy én egészen biztosan nem akarnék 70-120 gigás filmeket tárolni, nonstop töltögetni, vagy előfizetni bármire. Nem tudna senki annyit fizetni, hogy így tegyek. Szóval, magamból indulok ki, de meggyőződésem, hogy nem vagyok egyedül. Ha Ők szeretnének ezzel babrálni, hát tessék, szabad a pálya. A technika valóban jó, de nem "felhasználóbarát", az biztos. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem beszélve arról, hogy én egészen biztosan nem akarnék 70-120 gigás filmeket tárolni, nonstop töltögetni, vagy előfizetni bármire. Nem tudna senki annyit fizetni, hogy így tegyek. Szóval, magamból indulok ki, de meggyőződésem, hogy nem vagyok egyedül. Ha Ők szeretnének ezzel babrálni, hát tessék, szabad a pálya. A technika valóban jó, de nem "felhasználóbarát", az biztos.
Vhiktor