- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Én láttam HDR-t... Az is csak akkor jó valamire, ha az összes (túlnyomó többségben) anyagomat abban a formában nézhetem, mert onnan visszalépni SDR FHD, esetleg HD vagy netán SD minőségre, hát az nem hétköznapi szívás.
Nem beszélve arról, hogy én egészen biztosan nem akarnék 70-120 gigás filmeket tárolni, nonstop töltögetni, vagy előfizetni bármire. Nem tudna senki annyit fizetni, hogy így tegyek. Szóval, magamból indulok ki, de meggyőződésem, hogy nem vagyok egyedül. Ha Ők szeretnének ezzel babrálni, hát tessék, szabad a pálya. A technika valóban jó, de nem "felhasználóbarát", az biztos. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem beszélve arról, hogy én egészen biztosan nem akarnék 70-120 gigás filmeket tárolni, nonstop töltögetni, vagy előfizetni bármire. Nem tudna senki annyit fizetni, hogy így tegyek. Szóval, magamból indulok ki, de meggyőződésem, hogy nem vagyok egyedül. Ha Ők szeretnének ezzel babrálni, hát tessék, szabad a pálya. A technika valóban jó, de nem "felhasználóbarát", az biztos.
Vhiktor