Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ha esetleg nem vagyok ezzel egyedül: tegnap feltűnt, hogy az LG C7 hátán van egy terebélyes műanyag védőfólia (majdnem a káváig elmegy és viszonylag nehéz körömmel felkapni, illetve végig fel van ragadva, szinte hámozni kell, nem csak meghúzni, hogy "leessen"), ami elkerülte a figyelmem kicsomagoláskor (mikor a többi hasonlót lehúzgáltam, illetve azóta is, ha valamiért láttam a hátát). Nem takart el semmi szellőzőnyílást, de azért lehúztam, Így mattabb a háta, nem olyan fényes műanyagos (na nem, mint ha sokat nézegetném, akkor nem felejtettem volna rajta
).Ugyan itt jelzem, hogy azóta sincs beégés, pedig nyúzom intenzíven kikapcsolt SABL-el és HDR módban is játszottam már eleget HUD-al együtt. Még IR-t se szoktam látni, ha nem keresek (de akkor se nagyon).
(Nyilván nem marhulok azzal, hogy X óra után direkt pihentetem, csak használom folyamatosan egész nap, amikor épp akarom, ahogy és amennyit akarom...)Amúgy meg halkan röhögök most magamban, hogy a C8-en lesz BFI.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire jön majd be ezzel kapcsolatban a jóslatom, hogy akik szerint eddig totálisan felesleges volt, most hogy lesz az LG-n is, majd jó ötletnek tartják-e innentől. Már nem kell sokat várnom, és kiderül.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Ingatlanos topic!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor