-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mp54
senior tag
A szóban forgó Samu 65S90DAT-ot hétfőn hozzák, kedden este lesz kicsomagolva.
Mivel én hülye vagyok az ilyenhez, szeretnék megkérni fórumtársat, hogy hozott anyaggal ellenőrizze le a lehetséges hibákra, valamint a javasolt paramétereket állítsa be...Természetesen nem szívességet kérek, megfizetem az idejét! Örülnék, ha lenne erre vállalkozó...Helyszín: Budapest, II. ker., Zsigmond tér környéke.Az eddigi felállás: Telekom jel jön a lakásba koax kábelen; ez belemegy egy routerba (?), mely Wifi jelet sugároz, valamint egy Eternet kábel átmegy belőle egy IP-TV Set-top-box-ba, melyből egy 1-1,5 m hosszú, noname! HDMI kábel megy egy öreg,kicsi lapos tv-be.
Mi változik meg a modern tv miatt? Netflix-et (legmagasabb előfizetés) Wifi-n kapja a Tv? A tv műsort úgy mint eddig? Ha igen, kell-e jobb HDMI kábel? Mi másra figyeljek még?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor