Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
torma1981
üzenetére
Monitorként használva Excel, Outlook, Spotify, böngésző, hasonló általános dolgoknál az ABL és image retention okozott nekem gondot. Ha rákeresel itt a hozzászólásaimra, azokon belül pedig a B6J-re, akkor látod az előzményeket. Filmre, játékra simán használnék OLED-et, fogok is, ha minden jól megy.
Monitornak viszont részemről inkább LCD, még ha tavaly óta az ABL már nem is gond. A QLED nem tudom, mennyire hajlamos a felhősödére. Nekem az SUHD-val (KS8000) nincs ilyen problémám, ezen is nagyon jó játszani. A sötét részek jobbak voltak OLED-en, ez tény. A HDR-t nem tudom összehasonlítani.
(#11204) xedamen: Semmilyen 6-65"-os eszköz miatt nem terveztem túlvállalni magam, tényleg poén volt csak.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 65 C2 TV - 4K, 120Hz, színkalibrált
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED C2 42 hibátlan, beégésmentes, gamer TV (PS5/XBOX/PC, 120Hz, HDMI 2.1)
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor