Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

Szinte óramű pontossággal 7000 üzemóránál ment tönkre a PC monitornak használt LG 55 C9-emben a harmadik kijelzőpanel. [https://photos.app.goo.gl/Cthi5YLFgfQKjDCE8]
    Az első is hasonlóan csíkos lett, a másodikon pixelhibák kezdtek burjánzani és meggörbültek picit a felső sarkai a fal felé, most meg ezek a csíkok (nem kosz, nem tükröződés...).

Amit érdemes leszögezni: a háromból egyik sem égett be még egy picit sem attól, hogy monitornak használom, ami a 7000 üzemórából is látszik (kb. ébredéskor bekapcsolom, alvás előtt kikapcsolom, és egyáltalán nem figyelek rá, hogy mit hagyok rajta, mikor nem ülök előtte, illetve nincs még képernyővédő sem beállítva a Windows-ban, mert a fogyasztást lesz@rom, azt pedig mindig sejtettem, hogy garanciaidőn belül úgyis lesz valami más baja, mint beégés).
    7000 óra szerintem így nagyon szép eredmény, a pár évvel korábbi modellek jó ha 2000-ret kibírtak beégés nélkül ilyen használattal.

Ha most opció lesz a kupon, akkor szerintem mégis Samsung QD-OLED lesz a következő. Bár amúgy harcolni nem fogok érte, azzal is elégedett leszek, ha kapok egy hibátlan negyedik panelt, mert amúgy teljességgel kiszolgál a C9 is...

Új hozzászólás Aktív témák