- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Ha fehér akkor lehetetlen beégetni. A sárga és a piros fix logókat lehetséges.
Szerencsére a BW fehér tartalmak még fixen sem égnek bele a W subpixel hatékonysága miatt. Rtings torture is bizonyítja.Más.: Gaming OLED "vs" témában... Nekem az volt a koncepció, mivel relatíve keveset játszok, max heti pár óra, az is single "filmszerű" játékokkal. Ezért vagy vettem volna egy 4K LCD-t és egy durván túlárazott gamer VA monitort... aminél számomra kérdés, ha csak 60 FPS-t tud a VGA vajon akkor is javít a strobe light a mozgáson? Mert ha olyan gány a mozgás mint a 60 Hz-es SVA panelon, akkor halottnak a csók. IPS "feketéjét" nem tudom megszokni, pedig a mozgás sokkal pontosabb...
Egy szó mint száz, nekem a koncepció egy multifunkciós készülék volt, így nem kell LCD-n nézni a filmeket és a kontraszt is marad játéknál, úgy hogy a VA panel nem tűnteti el az apró részleteket mozgásnál. Meg lehet oldani okosan, hogy simán lehessen gamelni és filmezni is. Bill egér kombóval, csak egy olyan asztal kell, vagy platform amire rátehető a bill egér. Jó egy nappali fő funkciója valóban nem ez, ez inkább hálószoba, kihúzható ággyal.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor