- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Én speciel szarok a képernyővédőre, mert ténylegesen hálószobás mozi van, tehát odamegy, bekapcsol, megnéz, kikapcsol, nem úgy mint a nappaliban lévő Samsung, ami egész nap a zajforrás üzemben van
- szóval sajnos az a helyzet hogy ha nem teszed fel akkor az appstore nem ajánl fel frissítést a TV-n futó appokhoz, magyarul rá leszel előbb utóbb kényszerítve. Pl ahogy feltettem a 13.x.x-et egyből szólt hogy van amazon prime app frissítés, ami egész nap a 3.x.x-el nem lett felajánlva. Érdekes módon ez a frissítés meggyógyította az amazon "nincs 4k DV" problémáját. Ennek fényében én örülök a 13.x.x nek. Ja egyenként 2x gyorsabb a tv menüje tehát maga a webOS gyorsult!
Szóval ha tetszik, ha nem nagyjából kötelező frissíteni (már ha nem kizárólag hdmi forrás a jelforrásod) .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- szóval sajnos az a helyzet hogy ha nem teszed fel akkor az appstore nem ajánl fel frissítést a TV-n futó appokhoz, magyarul rá leszel előbb utóbb kényszerítve. Pl ahogy feltettem a 13.x.x-et egyből szólt hogy van amazon prime app frissítés, ami egész nap a 3.x.x-el nem lett felajánlva. Érdekes módon ez a frissítés meggyógyította az amazon "nincs 4k DV" problémáját. Ennek fényében én örülök a 13.x.x nek.
Vhiktor