Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
4264adam
üzenetére
jah alu vezeték, ez amúgy egy panellakás, szóval gyanítom nincs fi relé se. Amior vettem azt mondta a tulaj hogy a kábelek a felújítás ellenére se lettek lecserélve, én meg nem akartam szétveretni a kecót emiatt mert olyan hű de nagy fogyasztókat nem használok és eddig probléma nem volt. Most végignéztem az összes konnektort a kecóban és az feltűnt, hogy az összes ki lett cserélve mert újabbaknak néz ki ezt sztem nem cserélte mert itt volt neki anno a szekrénysora. Még a belseje is műanyag volt nem fém, mint az újabbaknak.
a vezeték szigetelése ott ahol rá volt kötve az aljzatra egy kicsit leégett vissza lett vágva de amúgy a további része sérülésmentesnek tűnik de nem vagyok villanyszerelő sokat nem értek hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258