Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, gondolkozom IPS --> OLED cserén. Szövegszerkesztő / böngészés / single-player game-ek mennek a gépen.
Beszélgettem a Gemini és ChatGPT-vel is, eléggé nyugtalanító volt a konklúzió, amit leszűrtem a beszélgetésekből.
Eredetileg a beégés problémáját kérdeztem, mennyire valós veszély.
Mindkettő azt "ígérte", hogy minden OLED CARE funkciót használva, sötét módot használva mindenhol, nem várható hogy 2-3 éven belül látható beégést tapasztalok.
Nálam a sötét mód kizárt, és a Pixel elmozgatós védelem is, az végtelenül zavart korábbi Philips monitoron. A 100mp-enként elsötétedés, sarkokban kicsit sötétítés, világosabb részek elsötétítése, pixel reset meg hasonlók nem tudom mennyire zavaróak, azokkal szerintem megbékélnék.
Ami viszont borzalmasan hangzik: 10.000- 15.000 órára lövik be azt az élettartamot, ha a fentieket betartja az ember, nem látható elhasználódás / öregedés lesz a pixelekben. Ez szerintem borzalmasan kevés, évi 4000-5000 órát használom a monitort.
Kérdés: szabad-e világos módban, kb úgy használni a monitort ahogy az IPS-t, vagy az felejtős mert hamar öregedés vagy beégés lesz a vége 1-2 éven belül?
Konkrétan ezt szemeltem ki: Gigabyte MO27Q28G
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258