Hirdetés
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
nagyúr
5 napos beszámoló G6 OLED-el:
Stutter kétségek vásárlás előtt:
Voltak kétségeim mert LG A2 C2 tv-t küldtem vissza, a stutter zavart. Ez persze csak a 24p filmeknél van meg --> Monitoron a 100+ FPS mellett semmit nem veszek észre nagyon fluid, smooth az egész.HDR:
Teljesen más szint mint a MiniLED VA, tényleg nem lehet és nem szabad a 2 technológiát 1 lapon említeni. Még a windows SDR is tökéletes. Persze árban van 2x különbségNvTrueHDR:
Egyszerűen FANTASZTIKUS, Miniled-en nem működött, OLED-en ez is, "Fallout 4" az örök kedvenc 400 moddal. :

VRR flicker:
1 helyen érhető tetten: fenti képen amikor a töltőképernyő 350-ről lezuhan 0-10FPS közé de ez a grafikai motor hibája. Na jó akkor is amikor a Pip-Boy-t veszem elő de ez megint grafikai motor velejárója.Nagyon egyszerű a kezelése:
[NVTrueHDR letölt]
Amikor fut az exe egyszerűen a játék ikont rá kell húzni és indítja is HDR-ben. Persze a Windows is legyen HDR, és az AutoHDR OFF, Monitor HDR : ONNincs a HUD körül fátyolosság se: köszönhetően, hogy itt nem Zónák adják a háttérvilágitást, hanem pixelenként van.
Black Crush: LG OLED TV-k miatt itt is féltem eleinte de semmi crush nincs, sokkal jobb mint az IPS és MiniLED VA vagy akár a C2 TV.
Burn-in kétségek: Windows használata esetén SDR 15-ös fényerő, játékok: HDR 40-es érték + peak brightness Medium, így 20% fehérterület esetén 500nit-et lehet elérni 400nit helyett. Ezekkel kímélve van az OLED, minden másra ott a 3 év teljeskörü Samsung jótállás.Konklúzió: Nagyon megérte a váltást nekem mind SDR mind HDR-ben, de nem számítottam arra, hogy a Fallout 4 is hibamentes lesz SDR-ben arra peddig végképp, hogy NVTrueHDR ennyire tökéletes.
Mindenkinek olcsó OLED-et kívánok

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drón topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Trollok komolyan
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Skynet258