- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu01
senior tag
Srácok!
Most Amazfit Stratosom van.
Melyik az az óra ami mindenben hasonlít az órámhoz, csak amoled kijelzős?
Amire gondolok, és ami fontos;
Egyszerűen cserélhető számlapok (sok) belső memória
cserélhető szíj
méret, forma
aránylag sportosabb kialakítás (de ne T-Rex)
esetleg romolhatóság (Magyar nyelv) -
autotaxmo
őstag
Sziasztok, valaki nem tudja, hogy a galaxy watch 4-nel ha multisimmel hasznalod, az mukodik-e roamingban telefon nelkul?!
-
adrian14
tag
Sziasztok!
Női okosórát keresnék 20ezer forintig. Amit szeretne a hölgy: pulzusmérés, fitnesszfunkció?( Bármit is jelentsen ez ). W26-os kínai óra volt eddig, amivel meg voltak elégedve, de elrepedt a kijelzője. Esetleg ebben az árkategóriában van bármi más ajánlott készülék? Előre is köszi a válaszokat -
Babetta-X
senior tag
válasz boltvarazs #17658 üzenetére
Sajnos nekem a gt3-al nincs tapasztalatom, mivel a harmony OS-t nem ismerem, nekem gt2-őm volt még a sima op rendszerrel (HMW2 de lényegében ugyanaz volt akkor.).
Sport funkciókban nekem sajnos hiányzott pár dolog, illetve a garmin szoftvere kb fényévekkel jobb ha sportolást vesszük. Maga mint óra, nekem egyébként a hmw2 is nagyon tetszett, főleg az akkumulátor üzemideje. A gps jel találással vannak néha problémák, remélhetőleg ezt a gt3-ban már javították. -
boltvarazs
csendes tag
válasz Dwatti #17883 üzenetére
Köszi, ezt láttam. Az angol nyelv nekem nem gond, a huwai gt2-t próbáltam, viszont nem tetszett hogy az értesítéseket (pl email) csak úgy dobja fel, hogy utána el is tűnik az óráról. A gtr2-nél viszont látszik azonnal és hosszabb ideig és meg is nyitható.
A google összehasonlító oldalait ismerem, de sok esetben vagy száraz tényeket hasonlítanak össze, vagy hiányosak. Igazából személyes tapasztalatokra lennék kiváncsi, de úgy tűnik nincs itt olyan aki a két óra között vacilált/döntött.
-
naja
aktív tag
válasz prolad #17851 üzenetére
A telefonon futó appban lehet állítani külön-külön hogy mely appok értesítéseit mutassa az óra. Páromé a cucc, így most nem tudom megnézni. Ha viszont jól emlékszem: valahol a profil vagy beállítások résznél (képernyő jobb alján lévő: profil, settings, device szerű ikont keress) van az "értesítések". Ezen belül tudod állítgatni, hogy minek legyen "jogosultsága" megjelenni. Emlékszem a nejem is küzdött vele, mert alapból csak 3-4 dolog volt bekapcsolva.
-
naja
aktív tag
válasz Dwatti #17848 üzenetére
Köszönöm szépen! A Garmin dizájnja nem annyira tetszett, kicsit gyerekórára hasonlít a formavilága és az anyaghasználata is. A H W GT2-ből már vettünk is egyet közben, 51 eFt-ért. Az nagyon szép óra.
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy az normális, hogy az animációk, görgetések némileg darabosak? Jó ha van 10–20 FPS ránézésre, ez egy kicsit csalódás. A MiBand 4-em tökéletesen fluid ehhez képest. Ezzel lehet valamit kezdeni?
Köszi még egyszer! -
Dwatti
addikt
Itt egy összehasonlítás
De nyelv és az app miatt is Huaweit vennék[ Szerkesztve ]
-
Hópihe5
tag
Ticwach E okosórát hogy tudok rátenni word vagy pdf szöveget?
-
boltvarazs
csendes tag
Ezzel kapcsolatban valaki...?
-
Dwatti
addikt
válasz bogdanypeter #17876 üzenetére
Sportban nem igazán jó, de okosfunkciókban jól teljesít, de gyenge üzemidő (Wear OS)
-
lkiss2
csendes tag
Koszonom a segitseget, kozben en is raleltem a Transflective temara. A Ticwatch Pro 3-at neztem. Hasznaltan eleg jo aron vannak. A Wear OS meg valszeg rugalmasabba teszi, hogy mit hogy jelenitsen meg, bar nem talaltam meg, hogy egyaltalan lehet-e modositani a TF kijelzon megjeleno kepet vele.
-
lkiss2
csendes tag
Sziasztok,
Vettem a napokban egy Xiaomi Mi Watch-ot. Ma voltam vele edzeni, es rajottem, hogy nagyon zavar, hogy kikapcsolgat. A folytonos kijelzobekapcsolas funkcioval 5 percig marad bekapcsolva. Az AOD csak egyszeru ora, sporthoz hasznalhatatlan.
A jo kis 20 eves Casiom sokkal kenyelmesebb ebbol a szempontbol. Letezik olyan okosora szenzorokkal, GPS-el, aminek kvarc, vagy esetleg E ink kijelzoje van, es allandoan be van kapcsolva? Valszeg nekem inkabb az kellene.
Udv, Laci
-
tanulo
tag
Üdv. Van egy Galaxy watch activ 2 orám, szegénynek már csúnya az oldala, elkopott róla a festék, valakinek van ötlete hogy mivel és hogy lehetne megcsinálni hogy szép legyen? Esetleg valaki csinált már hasonlót a sajátjával? Gondoltam körbe maszkolom az óra kijelzőjét meg a hasát és megcsiszolom a keretet aztán ha tetszik akkor úgy marad ha nem akkor meg lefuljom egy valamilyen spré festékkel. Ha valaki tudnak valami tapasztalatot mondani azt megköszönném.
-
Hópihe5
tag
Milyen okosórák vannak , amik tudásban hasonlóak, mint a Zeblaze Thor 4, tehát lehet vele netezni illetve szöveget olvasni rajta, amik kicsit olcsóbb kategóriában vannak?
-
Hópihe5
tag
Sziasztok!
FONTOS! Az okosórákra, konkrétan a Xiaomi Mi Watch okosórára lehet szöveget másolni, vagy milyen lehetőségek lennének? -
Black_Raven
veterán
válasz meszeske #17864 üzenetére
Én a Huawei Watch GT2 Pro-t választanám, mert gyönyörű amoled kijelzője van, akksi akár 2 hét. Nem GG üveg hanem zafír üveg védi, titán ház, kerámia hátlap, vezeték nélküli QI töltés 100+sportot ismer, jó GPS, vizálló 5atm, exportálható fájlok.[kép] [kép] stb. szóval amit kértél mindennek megfelel, ráadásul nagyon szép óra.(relativ)
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
meszeske
tag
Sziasztok !
Mindennapi használat és sport célokra / futás, futóroller, súlyzós edzés/ kellene valami "okos időmérő".
Egy Casio G-shock és egy Amazfit Pace mellé kellene.
Legfőbb elvárások egyebek mellett : Ios kompatibilis, Jól látható számlap / sajnos a Pace félhomályban és borongósabb időben nem igazán nyerő /, Gorilla Glass üveg, viszonylag pontos GPS, zenehallgatás funkció, és persze cserélhető óraszíj / nem sokan foglalkoznak vele pedig sokszor okoz bosszúságot a le és felvételkor egy túl lágy vagy rövid használat után nagyon merev szíj /.
Árkategória: 35-65 ezer
Amiket néztem: Amazfit GTR2 Sport Edetion
Huawei Watch GT 2 Pro
Amazfit T-REX Pro
Egyéb alternatíva esetleg ...Válaszotokat előre is köszi !
[ Szerkesztve ]
-
addikt
59990ft a fekete Garmin Instinct az eMagon.
https://www.emag.hu/garmin-instinct-okosora-graphite-010-02064-00/pd/DXBZ7WBBM/Nemtudom, mennyire jó ár, de hátha valakit érdekel.
Forrás: BB Topik
-
prolad
addikt
válasz Dwatti #17848 üzenetére
Huaweinél van valami trükk a rendes értesítéskezelésre? Mert nálam a sima GT és a GT2 pro-nál is ugyanazok a problémák voltak (Oneplus, Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokkal):
-Nem minden appnál jön értesítés (ez még úgy ahogy elmegy, a népszerűbbeket ismeri), inkább kevésbé ismert vagy gyártóspecifikus dolgok, kézzel nem tudod hozzáadni.
-Egyes appoknál csak részben jön meg az értesítés, pl csak az app nevét írja ki vagy csak a küldő nevét, de hogy hol, vagy mit küldött, azt már nem. Gmail tipikusan ilyen volt, chatappoknál véletlenszerűen jött elő. Nehezíti a helyzetet, hogy a legtöbb appnak nincs saját ikonja az órán,ha már a nevét nem írja ki.
-Egyes appoknál (pl Gmail) többször jönnek az értesítések, exchange fióknál ha telefonon nem nyitom meg, akkor a végtelenségig újraküldi az órán, normál Gmailes fióknál 2-3-nál meg szokott állni. Fél óra alatt ott volt 4-5x, és a 2. probléma miatt azt se láttam mi az, email feladója/tárgya volt ott max, ha egy hosszabb mail chainre jön válasz, pont nem vagyok vele kisegítve. És csak 10 értesítést tud megjeleníteni, az hamar megtelik ilyenekkel, ami fontos, az elveszik.Próbáltam mindenfélét (újraindítás/párosítás, factory reset, FW frissítés, többféle app verzió), nem tudtam megoldani, el is adtam.
Garminnál nem volt ilyen gond, ott meglepően jó az értesítéskezelés, ahhoz képest, hogy sportóra. Sajnos azt nem tudja kiírni, mikor jött az értesítés, de más óráknak se nagyon megy. Talán Apple/Wear/Tizen vonalon megoldott.
-
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Van egy Garmin Forerunner 55-öm, imádom, szeretem, de egy dologra nem jöttem rá.
Ha hívnak, az óra egyszer rezeg kb. 2mp-ig, de utána nem. Hol lehet beállítani, hogy folyamatosan/szakaszosan rezegjen mint egy telefon bejövő hívás esetén?
Köszi előre is a segítséget. -
naja
aktív tag
Sziasztok!
Páromnak keresünk okosórát Samu S7 telóhoz. Amazfit GTS 2E-t (rózsaszín, de ez nem követelmény) néztük ki, de utánaolvasva elég nagy panaszáradat van miatta: bt kapcsolat hiba, értesítési és app problémák kapcsán. Ezért kicsit elment a kedvem tőle.
Van alternatívája, vagy ebben az árkategóriában ne reménykedjek hasonló tudású, de hibátlan készülékben. Vagy az is lehet, hogy nincs semmi baj az órával, és van rá mód, hogy jól beállítva/más appal sokáig elmegy hibátlanul?Alapigényei vannak:
• minél jobb akkuidő (1 hetet bírjon majd ki 1-2 évesen is és akkor már jók vagyunk),
• használható értesítés kezelés (pl: hu ékezetek, meg hogy ne csak sokára kapja meg),
• normálisan működő kapcsolat a telóval és ne legyen ócska a gps,
• fagyás és idegeskedés mentes üzem (csak nevetgélni szeretünk, eszközöket földhözcsapkodni nem annyira).
Ha ebben az árban ezek nem elvárható dolgok, akkor mit ajánlanátok?Köszi szépen előre is!
-
Dwatti
addikt
válasz sebijani1982 #17845 üzenetére
Huawei, Garmin, ezek között nézz szét.
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Egész napos kerékpározáshoz keresek magyar menüvel és saját gps-szel ellátott okosórát!
Korábban amazfit stratosom volt, de kb. két év után megadta magát.
Ennél tartósabb eszközt szeretnék, mondjuk 100.000 Ft környékén.Kifejezetten lényeges lenne a magyar menü! (gyárilag, mókolás nélkül).
Samu s21 ultra (leginkább) és Poco F1 (ha beválik akkor még egy ugyanilyen órát vennék ajándékba) készülékkel lenne használva, ha ez befolyásoló tényező.
Köszönöm előre is!"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
AtHoS
nagyúr
Bilibe ért a kezem, mert gyári számlappal majdnem 18 napot ment a (non X) Fenix 6 (este 9-kor lenne meg a 18 nap, bár kibírta volna, de 7%-nál jelzett egy órával ezelőtt és ment is töltőre)
Azért plusz egy hetet jelentett a számlapcsere, na ezt nem gondoltam volna
read-only mode on the forum
-
Keef_Lee
senior tag
válasz padi68 #17841 üzenetére
Ennél a kb. a Viber, naptár bejegyzés, SMS üzenet van használatban. Ez ékezetes. Hívást kijelzi és elutasítani el lehet. A kijelzője nem amoled, ezért egy kicsit világít a háttér fekete, de nem zavaró.
Az edzés programokban van ugyanúgy bemelegítés, aerob, unaerob fázis, stb. mint a többinél. Stressz szintet, pulzust, véroxigént méri. Alvást figyeli.
Az appja csak angol nyelvű. -
padi68
senior tag
válasz Keef_Lee #17840 üzenetére
köszi!
van 2 okosórám/ garmin fénix 6X pro + Honor watch magic2 , illetve egy mi band 6/ de szeretnék egy 1,7" körüli kocka órát ami mutatja a különböző értesítéseket/gmail, messenger, faceEzeket hogyan jelzi ki, el lehet olvasni pár szó erejéig?
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
Keef_Lee
senior tag
válasz padi68 #17839 üzenetére
Szia! Igen. Elégedettek vagyunk vele, de ezt azért nem szeretem így konkrétan kijelenteni, mert ez az elvárásoktól is függ. Van fent 2 magyar nyelvű video vele kapcsolatban. Az egyik dicséri, ez a Mi store hivatalos bemutatója. A másik lehúzza, leginkább a kijelzője miatt.
Karácsony óta megy. Extra akksi üzemidő és sok funkció. Kérdezz, ha van valami konkrétum. -
padi68
senior tag
Sziasztok, van valakinek tapasztalata az alábbi órával és esetleg megosztaná velem/ünk?
Köszönöm, Áhttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
mackosajt
addikt
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne.
Kollégám benne van a korban, ebből kifolyólag vannak problémái.
Számára keresünk okosóra, vagy okos karkötő közül valamelyiket.
Tudni kell, hogy a kollégám már sajnos saját motorvezérlővel rendelkezik (peacemaker), illetve nagyon gyenge a motorja, ebből adódik, hogy sokszor eszement magas pulzus mellett is alacsony a vérnyomása, illetve gyógyszer szedés pontos kell legyen neki.
Amit tudjon:
- lehetőleg kerek óra forma (ez alapján inkább óra lesz)
- minél pontosabb pulzusmérő
- beállítható időzítő a gyógyszer miatt
- max olyan 40k ár (ez meg gondolom elég sovány).
Ha esetleg vérnyomás mérés is lenne, bár úgyis csak tájékoztató jellegű, az gratisz lenne (öreg Samsung teló van neki, de gondolom ebbe a keretbe úgysem fér be semmi ami ezt tudja)Válaszokat előre is köszönöm!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Okosórát szeretnék vásárolni a tesómnak, és tanácsot szeretnék kérni. A keret kb 40-50k lenne, az órát illetően nincs különösebb elvárás, ne szögletes forma legyen, inkább klasszikus óra kinézet mintsem túlságosan sportos. Úszáshoz és kerékpározáshoz használható legyen, GPS gondolom ebben az árkategóriában már van. Jelenleg xiaomi telefon van, később tervez samsungot, vagy marad a xiaominal.
Előre is köszönöm!
-
Badboys
őstag
válasz Hauptmann #17830 üzenetére
Nem a Wear ra írtam. Nekem is volt, aztán kipróbáltam a Tizent ez jobban bejött. Viszont a Tizen meghalt. Volt itt tag aki SGW3 ról tért át aTicwatchra, ájuldozott milyen jó óra ez marad sokáig.3 nap múlva már sírt, hogy ez egy mekkora szar. Most, ha jól emlékszem SGW4 et használ. ezt csak azért írtam mert kérdezted. Viszont szíved és pénztárcád dönti el mit veszel. A samu meg a vevőkkel tesztelteti amit neki kellett volna elvégezni.
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz Black_Raven #17824 üzenetére
& Badboys
Köszönöm! Átadom neki az infókat.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Badboys
őstag
válasz Black_Raven #17826 üzenetére
Köszönöm azért írtam, hogy nem tudom mennyire kompatibilis a kettő. Gondoltam valaki megírja a tapasztalatait.
-
Hauptmann
addikt
Szerintetek Samsung Watch4 Classic 46 mm, vagy Ticwatch Pro 3 Ultra GPS?
-
Badboys
őstag
válasz HoTaZo #17823 üzenetére
Samsunghoz lehetőleg samu órát. Sajnos az viszont nem ez az árkategória. Mond meg a testvérednek nézem itt a PH án samu órát az SGW3 és az SGW Active eléggé nyomott áron vannak. A lényeg a garancia legyen bőven. A hüvelyek is aránylag olcsók, de nem tudom mennyire kompatibilis a samu telefonnal. Ezért javasoltam a samu órát ott 100% ban minden működik.
-
HoTaZo
addikt
válasz Badboys #17822 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Nem követem a topikot, mert nekem nincs igényem okosórára. Nővérem Mi bandja tojta össze magát és az új telójával (Samsung) se barátkoztak össze. Átküldte ezt, hogy mi a véleményem róla, nekem meg az nincs, ezért fordultam felétek, hozzáértőkhöz.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ismeritek ezt a terméket: Venus okosóra ?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
válasz szente #17816 üzenetére
Egyszer már bizonyított az óra, hogy nem jó. Miért kellett megint egy ilyent órát venni úgy, hogy egy ilyennel már ráfáztatok? Lehet hardveres hiba vagy gyenge az antenna. Megcsináltál mindent és mégsem hajlandó csatlakozni. 14 nap elállás van, ha neten vettétek, vissza a feladónak. Én biztosan vissza küldeném. Nem várnám a csodát, hátha jó lesz. Keresnék egy megbízható órát itt a PH án amire van garancia.
-
szente
addikt
Hali!
Tesómnak vettünk egy Zeblaze órát, amihez a Glory Fit app kell. Először minden simán ment, viszont egy pár nap elteltével elvesztette a kapcsolatot a telefon az órával és azóta nem is tud hozzá kapcsolódni. A search device alatt látja az eszközt, de nem tud hozzá kapcsolódni. Újra raktam az appot és reseteltem az órát, de semmi.
Kipróbáltam az én telefonommal, azzal megy egyenlőre normálisan.
Viszont, pár hónapja nekem is volt Glory Fit-et használó órám és ugyan ez a hiba miatt adtam el.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
psion2101
tag
Sziasztok!
A huawei gt watch szériából van olyan ami e-simes?
Melyik tud csak bluethooth-n fogadni hivást?
Gondolom a 3 -as széria már tud fogadni hivásokat -
Dwatti
addikt
-
deltaa97
tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnénk okosórát venni, de annyira nem vagyok elmélyülve a témában.
Ezeket néztük: Amazfit GTS 2 Mini illetve Amazfit GTS 2e.Vélemény? Esetleg tudtok jobb alternatívát mondani úgy 30-35k-ig bezárólag?
Lehetőleg szögletes kivitel, értesítéseket kezelje, de ezenfelül nincs semmi komoly elvárás.Előre is köszönöm a segítséget!
Xiaomi 12X 8/128 GB Grey -> Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium | Életem legrosszabb döntése, hogy gépészmérnöki pályára tévedtem...
-
addikt
válasz Memmaao #17802 üzenetére
Nekem most Withings ScanWatch lóg a kezemen, hát szépnek szép, méri is amit mérnie kell, de ez az értesítés dolog nem nagyon akar összejönni szegénynek.
Egész este, valamint egész délután csatlakozott a telefonhoz, de délután amikor pont hívtak és jeleznie kellett volna, akkor már nem csatlakozott
Így sajnos mennie kell. -
Bossi
őstag
Sziasztok!
Samsung telefon mellé vennék okosórát, nem feltétlenül Samsungot...akár használtan is.
Ami fontos: értesítések kezelés, órán való telefonálási lehetőség (elég, ha csak a telefonnal működik, tehát nem kell e-sim), alvásfigyelés, lehetőleg szögletes kivitel, lehetőleg legyen Magyar nyelv benne. Ár 100-120k.
Amit néztem az az Oppo watch, de ott nincs Magyar nyelv viszont ha van itt valakinek a véleményére kíváncsi vagyok.
köszönöm. -
szetcsuszott
aktív tag
Köszi!
Szembesítem ezekkel, nem tudom, mi lesz. Omront nem veszek, az biztos, van itthon rendes felkaros omron vérnyomásmérőnk, nem fogok vagyonokat adni még egyért. Valószínűleg kénytelen leszek venni valamit aminek a speckóiban benne van a vérnyomásmérés, és hagyni, hogy ő tapasztalja meg, hogy sz@r. Watch 4 esélyes, valóban úgy látom a topikjában is, hogy rá lehet hekkelni a health monitort xiaomira, meg az legalább nem noname kínai. Cserébe bír egy napot az akksija . Imádok feleslegesen pénzt kidobni olyan vackokra amikért személy szerint egy forintot nem adnék, yeah.Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
anrb
aktív tag
válasz szetcsuszott #17805 üzenetére
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
A feleségemnek újabban vannak vérnyomásproblémái. Most a fejébe vette, hogy neki vérnyomásmérős okosóra kell. Persze mondtam neki, hogy kb. mind szar az omronig bezárólag, de nem bírok vele, csak hajtja..
Szóval mondjatok már légyszi pár típust olyan 50-70 ezer környékén, az sem baj, ha olcsóbb persze, amiben van vérnyomásmérő funkció és működik is xiaomi telefonnal. "ha anya boldog, mindenki boldog", illetve "ha az asszonynak szar napja van, neked is az lesz" jeligére. Köszi!Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Kardió és súlyzós edzéseimhez keresek valami karperecet 15eft környékéig.
A Honor Band 4Pro, és a Band 5 jött velem szemben ebben az árban.
A 4pro nyugodtan megvehető még kora ellenére?Köszönöm
1.4 T-jet M32
-
addikt
válasz st.habacook #17796 üzenetére
Én használtam egy évig. Havi 1x töltés, nagyon mutatós a fehér szamlapos, nagyon szerettem, de váltottam garminra.
Feleségem mai napig használ withings steel HR órát.
My name is Bond, James... Dean.
-
st.habacook
újonc
válasz st.habacook #17796 üzenetére
Bocs, de erre vki? Teljes a tanacstalansag...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch series 8 GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest