- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz st6969 #18799 üzenetére
Azért kell körültekintően vásárolni. Kizárólag hivatalos helyről vagy onnan származó terméket vásárolunk 2 év garanciával. A sufni GSM et kihagyjuk, hiába csábító az ár. Sem EU. s sem más származású órát sem telefont nem szervizelnek garanciában. Kizárólag hazai forgalmazásút vegyél.
-
st6969
őstag
-
st6969
őstag
A Samsung Galaxy Watch 4 LTE óránál létezik olcsóbb, ami:
- eSIM képes
- NFC fizetésre képes
- kerek Amoled kijelzős? -
CM11forP6
újonc
Sziasztok,
okosóra töltővel kapcsolatban kérnék segítséget.
Van egy Vienzi - Smart Watch - Steel Silver okosóra aminek tönkre ment a töltőkábele és már nincs is meg.
Szeretnék újat/másikat vásárolni, de semmilyen információ nincs róla az óra
használati utasításában azon kívül,hogy ha hosszabb ideje nem volt
feltöltve az óra és nem reagál a töltésre, akkor egy 5V/2V output power
teljesítményűvel kell megpróbálni tölteni.
Az akkuk.hu-n érdeklődtem, ők nem tudnak segíteni. Hol érdemes még megpróbálni?
A forgalmazó (egyelőre ) nem válaszol.Elküldöm az óra hátuljáról készült képet, hátha ez segít valamit.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz atish15 #18793 üzenetére
Elég megbízható, nem igazán volt még ilyen fagyás, vagy, hogy valami ne működne, értesítések is mindig megérkeznek.
GPS is pontos, amennyire ezek pontosak lehetnek, jelet sosem dobta még el, pedig futok hegyek között és városban is.
Strapabíróság már más kérdés, ennek ugye fém lünettája van, az azért tud karcolódni, de a műanyag tok jól bírja. Valamennyire vigyázni kell rá, nem egy Instinct, de teljesen jól bírja.
Run&Ride
-
drtop
újonc
válasz Badboys #18790 üzenetére
Köszönöm a választ Badboys. Igen, tisztában vagyok vele, hogy le kell mondanunk egy-két funkcióról, de ha a többi jól működik, akkor ennyit megér. Samsung szervizben érdeklődtem erről. Ott azt mondták, hogy csak a Huawei telefonokkal nem működik. Nemsokára kiderül...
Ha találtam volna olyan Honor okos órát, ami hívás fogadásra/indításra is alkalmas és még fizetni is lehet vele, akkor valószínűleg azt választom. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz Badboys #18790 üzenetére
Nagyon tetszenek ezek az okosórák és most eléggé le is ment az áruk. Classic vagy a sima 4 között gondolkodom csak a legnagyobb problémám, hogy kihasználja-e az ember a tudásukat? Te mint felhasználó mikre szoktad használni, ami neked megéri mindenképp?
Mikor újra elkezdtem konditerembe járni még beszereztem egy Mi Band 4-et és nagyon jó szolgálatokat tett az alap dolgokra. Jelenleg sérülés miatt nem mehetek konditerembe se, se futni vagy úszni úgyhogy érdekelne, hogy szerinted lenne-e egyáltalán értelme feljebb lépni az okosórák világába egy egyszerű fitness óráról?
Mivel nem követtem igazán, hogy miket is tudnak már ezek az okosórák nem kifejezetten vagyok tisztában a lehetőségekkel.
Párosítva S20FE mellé lenne."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
nfsu17
veterán
válasz sonaj0203 #18784 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes beszámolót.
60-ért tudnék gt2 pro-t, gtr3 pro-t alzán most 63-ért.
Szvsz most nekem ugyan annyi lenne.
Lehet, hogy nem domború az, csak videókon a széle miatt? kicsit úgy néz ki.
Még a gts3 is szóba jött, mert az meg kisebb, és nekem az sem hátrány.
NehézexDigi
-
erh75
tag
Aki használ Huawei Watch Fit-et mennyire talál nehezen GPS jelet illetve milyen gyakran veszíti el a jelet ?
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Valaki használ Wahoo elemnt rival órát? Mik a tapasztalatok? Mennyire érdemes? Más kategória de Garmin Vivoactive 4-et néztem még. Hobbi sport, evezés, hétköznapokra. A fenix az már árban a lélektani határom felett van.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz nfsu17 #18749 üzenetére
Szia!
Nekem GTR 3 Pro van, majdnem mindent is tud amit a GT 2 Pro, de kb. fele annyi az ára. Az, valószínűleg nem az óra hi bája (mert ahogy a kolléga is írta nála más típusoknál is előfordult), hogy ennyiszer kap értesítést.
melyik tud többet? én úgy látom talán két funkcióval tud többet a GT 2 Pro
számlap melyikre van nagyobb választékban? ezt nem tudom a GTR 3 Pro-ra több száz db.
melyik tud többet megmutatni egy messenger/e-mail üzenetből? általában a teljes üzenetet is látni, kivéve fénykép, emoji
-rezgés milyen? Addig rezeg, míg hívnak, vagy kettő picit, mint venu sq? a rezgéseket teljesen testre szabhatod, értem ez alatt, hogy pl. saját ütemet, rezgésidőtartamot is beállíthatsz egyszerűen (a megfelelő beállításnál addig érinted az óra képernyőét amíg szeretnéd, hogy rezegjen)
akkuidő talán hasonló Nálam 2 hetet bír 30percenkénti szívritmus méréssel és nem animált óraszámlappal, heti egy-két edzéssel
Szerintem nincs több érzékelő benne.
Igen jól tud magyarul
Nem tudok olyat ami miatt ne lenne ajánlott a GTR 3 Pro.[ Szerkesztve ]
Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
drtop
újonc
Sziasztok!
A feleségemnek szeretnék okos órát vásárolni. Ez lenne az első ilyen az otthonunkban, így nem vagyok nagy szakértője a témának. Végigböngészve a hozzászólásokat a tavalyi év közepétől kezdve, arra a következtetésre jutottam, hogy a neki leginkább megfelelő óra a Samsung Galaxy Watch 4, 40 mm lenne. Mivel alapvetően:
- hívásfogadás és indítás
- alkalmazások és üzenetek minél nagyobb mértékű megjelenítése
- érintés nélküli fizetés
- kicsi, könnyű, kerek, "nőies" forma lenne az elsődleges cél.
A többi funkció nem lényeges, csak hab a tortán, üzemidő nem számít. Mielőtt megvásárolnám, azért megkérdeznélek titeket, hogy tudtok-e valamilyen alternatívát maximum 150k-ig, ami megfelelne a megadott kritériumoknak, mivel a Samsung márkában nem nagyon bízok meg, sok gondunk volt a márka készülékeivel a múltban. Annyit fűznék még hozzá, hogy egy Honor 20 telefonhoz lenne párosítva. Segítő szándékotokat előre is köszönöm! -
( V )
veterán
válasz zsolt1225 #18779 üzenetére
Profilban elég nagy különbség van a két óra között, az alma az inkább okosóra jó sport funkciókkal még a Garmin kifejezett sport óra okos funkciókkal. Mondjuk ezzel együtt is az almának az egyik legjobb (ha nem a legjobb) az optikai pulzusmérése a jelenlegi felhozatalból. Szóval alapvetően azt kell meghatároznod mire szeretnéd használni és milyen funkciók kellenek elsősorban neked.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
t72killer
titán
-
Badboys
őstag
válasz zsolt1225 #18779 üzenetére
Én mindig azt mondom, hogy saját óra passzol az adott telefonhoz vagy fordítva. Ott nem kell semmit sem mókolni és minden funkció működni fog. Kinek, hogy tetszik. Tanácsot lehet kérni adni, de mindig a tulaj dönt. Volt már itt olyan aki szintén innen várta a segítséget. Megvette a javasolt terméket aztán másnap itt háborgott mint a tenger. A legjobb megoldás átolvasgatni a választott oldalát elsőnek. Elmenni megnézni nyomkodni már, ha van lehetőség és utána eldönteni mi az ami nekem kell.
-
zsolt1225
aktív tag
Sziasztok,
sokat olvasgattam most a témában. Eddig úgy voltam egy 7-es apple watch-et szeretnék venni, de közben elkezdtem olvasgatni a garmin órákról is és most kicsit elbizonytalanodtam.
13 pro max telefonom van és azt is olvastam itt többször, hogy legjobban az apple működik jól vele. Kinézetre nekem jobban tetszik az apple féle kocka, de anyagminőségben és ütésállóságban biztosan jobb a garmin. Üzemidőben is sokkal jobban tetszik, hogy nem kell a garmint naponta töltögetni, de szerintem meg tudnék barátkozni a naponta töltögetéssel, de persze csalogató a hosszú üzemidő is. Fizetést olvastam, hogy otp-vel még nem működik a garminpay így az sem menne nekem. Alapvetően edzeni járok illetve hegyi kerékpár túrákra, de alvás közben is rajtam lenne, illetve melóban. Nem tudom mennyivel lehet jobb a garminban a pulzus és mindenféle mérőeszköz a mindennapok és sportolás közben.
Garminból Fenix 6X pro illetve sima 6-ot néztem. Apple-ből pedig a 7-es Nike-ot 45mm-ben.
Mit tanácsoltok? -
t72killer
titán
Ide írom, lehet másnak/más órával is hasznos lesz: szóval, a Garmin Connect kétp.fára zabálta a telefon akksiját, ma reggel felfigyeltem a kis location ikonra a telón - és láss csodát, a lelkem folyamatosan nyúzza a gps-t. Le is vettem magas pontosságról a location-t, és már kevesebbnek érződik az akksifogyás, éjjel meglássuk. (ez az öreg s7edge-en van, az új telóról egy az egyben lepucoltam, ha kikísérleteztem hogy lehet normális fogyasztással üzemeltetni, visszaengedem az a52s-re)
#18774: apple kilőve, talán a samu watch-ra lehet valamit ügyeskedni másféle droidon, hogy menjen az EKG. Kérdezz rá a topikjában.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
lacuska74
tag
Huawei gt 2 használok.
Olyan órát keresek utódnak, amiben van ekg mérő funkció.
Sajnos egyik utódjában sincs. -
t72killer
titán
-
arcitec
addikt
-
-
nfsu17
veterán
válasz Black_Raven #18764 üzenetére
Megnézem köszi. De ennyit nem nagyon adnék érte, ha mindent is tud, amit leírtam, szerintem akkor sem.
exDigi
-
Black_Raven
veterán
válasz nfsu17 #18762 üzenetére
Először is elnézésedet kell kérnem, figyelmetlen voltam én a Huawei Watch 3 Pro-ra gondoltam, ami minden igényedet kielégitené. Kinézetre a Hua GT2 Pronak kevés ellenfele van sztem. Magam részéről Xiaomi/Amazfit órát nem vennék, magánvéleményem szerint a Huawei órák jobbak/megbizhatóbbak. De ez az én véleményem, nem vitainditónak szánom. Viszont figyelmedbe ajánlanám a Huawei GT3 sorozatot is. Mégegyszer bocs a téves válaszért.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
nfsu17
veterán
válasz Black_Raven #18751 üzenetére
+
silver-pdaKöszönöm.
Tudná vki részletezni, hogy mi is a baj?
Annyi videót megnéztem már, de annyira nem foglalkoznak részletesen az értesítésekkel, hogy na. Sok tesztben csak "elhúzzák" a redőnyt és kiírja, hogy no notification.
Vagy kiírja, hogy "ok", mondjuk egy messenger üzenetre. De hogy hány karaktert bír mutatni, meg ilyenek, ezekről alig találok vmit.Most kicsit jobban megnézve (videón) nem annyira jön be a GTR3 domború üvege.
Volt nemrég egy kínai órám, annak volt hasonló domború üvege. Nem annyira tetszett. Dizájnra sem, meg tükröződésre sem. A síküveges Casiom sokkal jobban tetszik.
Nézegettem a GTS3-at is. Azzal is ellennék. Viszont játékórának néz ki egy GT2 pro mellett.Nem tudom most már én sem mit akarok.
Gt2 pro vs GTS3 vs GTR3 pro (vagy sima GTR3)
A GTR domború üvege tényleg nem annyira tetszik, akkor már inkább a GTS3.
De ha annyival jobb, többet tud a GTR, akkor lenyelem a nemtetszésemet szerintem valahogy. De nem győzött meg még semmilyen teszt, meg videó, hogy ez kellene nekem.
Főleg a hívás, üzenetek, ezek megjelenítése érdekel, meg az üzemidő.exDigi
-
t72killer
titán
Egyrészt kérdés, ki hogy hordja: én felhúzom róla a pulcsit. Vastag kabát persze már zsákutca. Ma a nagyfiú fociedzését jó helyen végigülve 2%-nyit töltődött a gen1 solar instinct kb 3/4ed óra alatt. Most délután kiraktam napozni a kertbe: újabb 2%. Ez közel 2 napnyi áramigénye az órának, ha nem pulzoxizom-gps-ezem szét az agyát.
A felár amúgy nem csak a napelemeknek szól. pl a gen1 simában nincs spO2, a gen2 simában meg nincs Garmin Pay.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Szerintem sincs, arról nem is beszélve, hogy csak ultrasportolóknál tudok elképzelni olyan hosszú tevékenységet ami közben jól jöhet a solar rásegítés. Sima Instict 2 is rettnet sokáig bírja, de szerintem a Fenixek is. Max 10k-t adnék érte pluszban, annál többet nem.
Run&Ride
-
( V )
veterán
Kérdés ki hogy hordja, nálam a 6x pro mindig szabadon van pulcsi/kabát/kesztyű kombináció esetén is. De van olyan ismerősöm aki simán a kabátja ujjára húzza rá az órát (pulzusmérő pánt a ruha alatt) sport közben, tehát simán van létjogosultsága szerintem.
-
Orgi
addikt
Amúgy én egy Instinctet használok túrázáshoz/sportoláshoz és olyan hatalmas értelmet nem látok ebben, csak végig gondoltam, nyáron király, de tavasszal, ősszel, télen takarva van az óra pulcsi/kabát által, tehát nem töltődik így, szóval magán véleményem, hogy olyan hatalmas haszna, ami súlyos tízezrekkel megdobja az árát nincs.
-
( V )
veterán
Új napelemes OLED készül Garminéknál... [link]
-
anrb
aktív tag
A Fenix 6 akció is kb. 4-6 hónappal az új modellek kiadása előtt kezdődött. Az x55-ös Forerunner megjelenési ideje részben a jelenlegi helyzet miatt logisztikai kérdés is.
DCR cikkében a Venu 2 Plus-t említi meg. Elvileg minden fémházas új modellbe belekerülhet az EKG, ami szoftveres oldalon még félkész és a klinikai vizsgálatok is tartanak.
Korábban a Vivoactive (Venu) volt a technologiai pilot modell. Ettől függetlenül szerintem a Fenix 7-be is bele rakták azt a két elektródát. -
anrb
aktív tag
Hamarosan lesznek új Garmin órák.
A Garmin Explore-ből kiderült, hogy lesz Tactix 7 család (Tactix 7, Tactix 7 Pro Solar, Tactix 7 Pro Solar Ballistics), a Garmin oldalán a Forerunner x45-ösök pedig akciósak (azaz jönnek az x55-ösök).
Idén belekerül a firmware-be az EKG is (a bétában és pár videóban már szerepelt). -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Jelenleg egy Amazfit Bip-et használok (tudom nem okos óra).
Viszont most jó áron tudok hozzájutni a Xiaomi Amazfit GTS órához, aminél elsőre feltűnt, hogy Bip-el ellentétben, ennek csak 2 Always on display kijelzője van.
A mostanában más gyártók által elterjedt okos órák tudják azt a kijelző tulajdonságot, hogy alapjáraton is látszik a számlap, ne kelljen hozzá csuklót mozdítani vagy gombot nyomni?
Előre is köszönöm! -
nfsu17
veterán
Sziasztok!
GT 2 Pro vs GTR 3 Pro
Androidos telefonnal (BT 5.0) (xiaomi) lenne használva.Ki melyiket venné és miért?
Kinézet szubjektív, nekem a GT2 jobban bejön, de a másikat sem dobnám ki.Ami inkább érdekel:
-SW-es dolgok (telefonon és mobilon). Melyik szabható testre jobban, melyikre jönnek gyakrabban frissítések, alapból melyik tud többet? (appok) stb.
-számlap melyikre van nagyobb választékban?
-értesítések kezelése (nem akarok 16x megkapni egy levelet, mint ahogy lehet látni)
-melyik tud többet megmutatni egy messenger/e-mail üzenetből? Válaszolni nem lehet rá, azt már elfogadtam.
-rezgés milyen? Addig rezeg, míg hívnak, vagy kettő picit, mint venu sq? (a venu sq-ról csak olvastam ezt, lehet user error volt)
-akkuidő talán hasonló, de az 1+ hét már jó
-a GTR-ben több az érzékelő, de szerintem ez a része nem érdekel
-sport része sem érdekel, max néha biciklizek, de azt is km órával szoktam mérni
-magyar nyelv nem lenne hátrány, de úgy tudom tudjákVagy úgyis kérdezhetném, van valami olyan bármelyikben, ami miatt inkább nem ajánlott?
GT2 jóval régebbi, ez lehet esetleg egy ok.
Nem olyanra gondolok, hogy nem lehet vele fizetni, mert azt tudom, hogy nem tudják.Köszi.
exDigi
-
tobias40
veterán
válasz V.Stryker #18747 üzenetére
Igen,most megtaláltam de valamiért érvénytelen kártya számnak írja az app!
Lehet hogy azért mert még nem jött meg a plasztik és nem aktiváltam?Mondjuk így is használom a virtuálisat ezért nem értem...
Vagy beaktiválhatom így is hogy nincs itt nálam a plasztik kártya,uanaz lesz a száma annak is mint a virtuálisnak? -
tobias40
veterán
Megoldás: Connect app > Garmin Pay és utána a jobb felső sarokban kártya hozzáadása,és itt lehet ozzáadni a töbi kártyát!
Nekem még nem jött meg a Curve plasztik kártya,így nem is tudom addig betenni ide mert a Curve app-ban nincs kárta szám stb,igaz? -
tobias40
veterán
Sziasztok!
Vivoactiv4-ben hogyan tudok több kártyát felvenni az érintéses fizetéshez?Egyet már hozzárendeltem de szeretnék még másikat is.A Revolut van most benne de szeretném Curve kártyát is mellé tenni! -
addikt
Akinek van itt Galaxy Watch4 Classig 42mm, meg tudná esetleg írni, hogy hogyan alakul az üzemidő?
Most az első Galaxy Watch-om van, azt nagyjából 2 naponta töltöm.
Ezt is tudom Galaxy S10-el tölteni vészhelyzet esetén ugye?Valamint vajon az óra beállításaim visszarakhatóak az újra mentésből?
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Az valóban drága cucc, a másik kettő meg nem tud alváselemzést. Ennyire premium cucc nem kell, csak olyan ami azért már elfogadható és nem irracionális f..zságokat mutat, mint itt pár tesztben olvastam órákról.
Amúgy azért kérdezek, mert nem tudom hol tart most ez a téma, mennyire lehet ezekben bízni, mennyire pontosak, megbízhatóak, egyáltalán gondolkozzak ilyenben amellett, hogy semmi más okos telefonos funkcióra nem lenne szükség.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
( V )
veterán
válasz wolfman #18736 üzenetére
Orvosi diagnosztikára orvosi eszköz kell pl 24 órás Holter EKG és ABPM, de minimum rendes vérnyomásmérő.
Órában jelenleg egyedül az OMRON HeartGuide ami klinikailag elfogadható mérést csinál, de ez elég drága. Akkor már inkább egy OMRON EVOLV Intellisense vagy esetleg egy picit olcsóbb Withings BPM Connect lenne érdemesebb.
Minden más "vérnyomásmérős" okosóra pontatlan és nem valós mérést csinál.* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni olyan okosórát vagy kiegészítőt, ami mér vérnyomást, alvásfigyelő meg pár ilyen dolgot. Igazából van olyan óra, ami nem pulzust mér, hanem vérnyomást? Anyámnak lenne, ami figyelné a napi tevékenységei közben ezeket, mert nagyon rosszul is alszik, meg a vérnyomása is magas, egyfajta megfigyelés gyanánt kellene. Igazán az óra meg okos rész nem is kell, csak ezen dolgok megfigyelése, mert okostelefonja nincs is, szóval max én elemezném ki utólag gépre kötve a dolgokat.
Mennyire hitelesek ezek a cuccok, mert arra gondoltam, hogy ha kivizsgálás meg diagnózis végett ezeket orvosok mennyire veszik hivatalosnak?[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Pietro1963
friss újonc
Kedves Topictársak,
az alábbi célra keresek női okosórát:
1.Viszonylag olvasható módon írja ki a hét aktuális napját.
2. Az androidos mobiltelefonnal szinkronizálva legalább rezgéssel de méginkább mondjuk a Google noticication címét kiírva jelezzel a Google naptár eseményeire.
3. Rezegjen bejövő híváskor, esetleg írja is ki a hívót. A közvetlenül az okosáráról történő telefonálást nem tartom fontosnak.
4. Ha lehet, ne uniszex óra legyen, hanem valóban női karóra.
5. Árban max. 20 eFt-ot szánnék rá.A lépésszámláló/vérnyomás/pulzus mérés számonmra nem lényeges, bár ezek gyakorlatilag szinte mindegyik okosórában benne vannak.
Fazonra és árra pl. EZ nagyon tetszene, de nem derült ki számomra egyértelműen, hogy tudja-e a google naptá értesítések funkciót, még úgy sem, h elmentem az Alzába és megkérdeztem az eladót.
Köszönöm a segítségeteket!
-
Buckey
őstag
válasz sutatokisr #18723 üzenetére
Vagy agyonütöd vele, ha utolér.
-
( V )
veterán
válasz Nogren #18731 üzenetére
Pont ma reggel futottam bele:
https://www.spar.hu/husegakcio-huawei
Az ár / értékeket még nem futottam végig.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Kisgyereknek (6 éves) milyen aktivitásmérőt tudtok javasolni? itt leginkább a méret , ami a kis csuklójára passzol, amiben bizonytalan vagyok.
Elsőre kinéztem a Garmin Vivofit jr. 2 -t, de arról olvasni pár rossz véleményt, sőt, elég vegyes róla a vélemény, ami külföldi oldalakon elérhető. És hát ahhoz képest drága.
A nagyobb tesója most fog kapni és lépésszámlálásra nagyon szeretne a kisebb is. Ennyi lenne a cél. Xiaomi Mi Band 4C jó lehet? Vagy van ilyen tapasztalata valakinek?
-
-
Dwatti
addikt
-
addikt
Szép napot!
Olyan okosóra kellene, ami (nem nekem , én csak érdeklődöm):
- Csak adott számokat tudjon hívni, azaz tudjon rajta telefonálni.
- A viselőjét tudni lehessen hol van (gyereknek lenne)
- emlékeztető funkció
- ébresztő funkció
- üzenetküldés funkcióLétezik ilyen? és ha igen, akkor mi az ajánlott, lehetőség szerint nem 100.000-es ajánlatok között, pár 10-est szán rá az illető.
-
anrb
aktív tag
Huawei Watch GT Runner tapasztalatok - akit érdekel: [link]
-
Nogren
csendes tag
Sziasztok,
Páromnak (nő) szeretnék egy okos karkötőt / fit band-et.
Nagyon nem vagyok otthon ezekben, de a keret olyan 30-50k (lehet kicsivel több ha valami best buy)Ami jó lenne:
- nőies, nem bumszli
- pulzus mérés
- kalória számláló
- sport tevékenységek beazonosítása
- lépésszámláló
- stabil kapcsolat a telefonnal
- több napos / akár hetes működés töltés nélkül
- értesítés megjelenítés a karkötőn (nem kell telefonálni rajta)Előny ha:
- érintőképernyős
- véroxigént mér
- alvás mérés / elemzés
- telefon felvétele (hívás fogadása, de a telefonon nem a karkötőn beszélve)
- NFCNagyon köszönöm előre is a javaslatokat!
-
Buckey
őstag
válasz sutatokisr #18719 üzenetére
Nem mindenkit kergetnek ám az erdőben.
Van, aki csak sétálgat kilométereket, akkor meg néha ráér elővenni a térképet/telefont . -
tal-garius
aktív tag
Frissült a Huawei Watch GT2.
- kapott zárképernyő pin-t (végre, ez hiányzott belőle)
- petal térkép (még nem teszteltem)
- nappali és éjszakai kijelzők edzéskor
- egyéb hibajavítás (nem részletezik) -
t72killer
titán
válasz Babetta-X #18718 üzenetére
Ezt neked kell leosztani-szorozni, hogy ténylegesen milyen funkciót mennyire használsz, a fejlettebb szenzorok mennyire jobbak a valóságban. A garmin fórum sztem ideális infóforrás, és hamar kiderülnek a disznóságok, amikről az eladásban érdekelt vagy éppenséggel idő hiányában csak bővített unboxingra korlátozott tesztek mélyen hallgatnak.
#18719: azt mondom, hogy a "navi" színvonala az 50£-os használt instinct1 és a 430£-os csilivili új instinct 2 solar tactical között pontosan ugyanaz, semmi fejlődés (=térkép a "vonal" alá). Akinek kell a csuklójára térkép, annak fenix, samu watch4 vagy hasonlók a befutók. Én szerettem volna, de rájöttem, hogy a teló mindíg nálam lesz úgyis, és a magam részéről nem vagyok egy szaladgálós típus, ráérek előszedni a telót fullos topotérképpel vagy guglimaps-el.
[ Szerkesztve ]
-
sutatokisr
tag
-
Babetta-X
senior tag
válasz t72killer #18717 üzenetére
Szerintem ez a vaktérképes navigáció nem sok mindenre jó, de ez egyéni vélemény.
Pont azon küzdök én is, hogy legyen egy új instinct 2, ahogy feljebb is írták új szenzorok, újabb fejlesztés stb, vagy legyen a fenix 6-ból egy magasabb változat használtan. Mondjuk kicsit azt érzem, hogy egyikkel sem fogok nagyon mellélőni. A fenix 7 aranyára, tehát azt nem is merem idevenni Az instinct 2 solarban az iszonyú hosszú üzemidő nagyon tetszik, szoktam időnként az átlagostól hosszabb túrákat tenni amikor ez jól jönne, de nyilván egy powerbank is elfér. -
t72killer
titán
válasz Buckey #18716 üzenetére
Igen, ha a telefontól úgyse tud elszakadni az ember, mert egy csomó mindenhez az kell, akkor kb mind1, hogy van-e térkép az órán. Viszont ilyen találdmegavonalat "navigáció" az 50£-ért beszerezhető "őskövület" eredeti, nonsolar instincten is van - ha valakinek kell a fícsör.
-
Buckey
őstag
Igen, jól gondolod, az [Instinct 2 Solar] is ugyan úgy mutatja a navit, mint a [Fenix 6] (persze színesben és nagyobb méretben, a jobb oldali az).
Térkép csak a Fenix 6 Pro-n és annál feljebb van csak.
Viszont a navigációt nem nagyon használom, mert autóban telefon navigál, ahova meg gyalog megyek, onnan visszatalálok. Erdőbe meg a hagyományos papírtérképet viszem, telefon meg kikapcsolva vésztartaléknak. De eddig még nem volt rá szükség (mondjuk a térképre sem nagyon).[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz Babetta-X #18710 üzenetére
Én is a Fenix 6-on agyaltam, 144 ezer volt akcióban akkor. A Fenix 6 Pro és ennél feljebb lévő változatokért már sokallottam a pénzt.
Amiért az Instinct 2 Solar mellett döntöttem (ez csak az én meglátásom): újabb fejlesztés, hosszabb üzemidő, könnyebb, műanyag, nem néz ki annyira okosórának.
A lényeget az órán is meg lehet nézni, és mivel telefonhoz van kötve, így azon szebben, színesben-szagosban ott van minden.
A Fenix 6 a navigációt is "csiganyálban" mutatja, így az sem vált előnyére az Instinct 2 Solar-ral szemben. -
sonaj0203
aktív tag
válasz prolad #18612 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
De sajnos még mindig nem tudom, hogy lehetne ezt a hibát kiiktatni DE még reménykedem hátha valaki tud erre megoldást:
Nem tudja valaki, hogy miért van az az amazfit gtr 3 pro-nál, hogy gmail értesítéseket mindig elküldi vagy 16szor? Úgy értem érkezeik egy darab email és az óra erről két-három másodpercen belül kb. vagy 16 szor értesít, vagyis az órán ugyan az az egy darab levél 16szor szerepel? A többi értesítés rendben működik messenger, sms stb. csak a gmailnál csinálja ezt.Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
t72killer
titán
Ha csinálok egy BT, szerencsés esetben ANT+ kerti hőmérőt, az alapból fog tudni a garmin órák temperature widget-jével kommunikálni, úgy mint a gyári Tempe-egység? Vagy a használt interfész még kevés, kell valami spéci formátum, amiben kommunikál?
Kerti példányt szeretnék, persze ki lehet dobni a Tempét, de egyrészt nem egy túl olcsó darab, másrészt nemigazán fix kerti telepítésre való.
[ Szerkesztve ]
-
bogdanypeter
tag
válasz silver-pda #18707 üzenetére
Köszönöm! A német amazonon már 80 alatt van. Én a ticwatch-al szemezek. Néztem a Huaweit is de az érintés nélküli fizetésre szükségem lenne.
Dell Latitude E5530 | XBOX One S | Xiaomi Mi Mix 2S
-
silver-pda
aktív tag
válasz bogdanypeter #18699 üzenetére
Szemezgettem a Fossil gen6-val, de a "24 Hr + multi day Extended Mod" elrettentett, ennyi erővel akkor Samsungot is vehettem volna. A Fossil hybrid tovább bírja, de kevés a funkció.
Plusz szerettem volna titán tokot, ez erősebbnek bizonyult a többi tulajdonság mellett, így lemondtam a Fossilról. Plusz olvasgattam róla olyat, hogy bepárásodott a kijelzője.
Kicsit drágábban lett egy Huawei Watch 3 -
Buckey
őstag
-
Buckey
őstag
válasz soultrapp #18701 üzenetére
Hello!
Igen, lehetnének nagyobbak a betűk/számok, de amire kell a kijelző, arra meg jó. A telefonon meg minden ott van nagyban és színesben.
Én is gondolkoztam a Fenix 6-on, de ezt jobbnak gondoltam (újabb, nagyobb üzemidő és nem tűnik olyan okosóra kinézetű).
Azt nem ismerem, de ez az Instinct 2 Solar eddig nem okozott csalódást.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest