- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem írni olyan Xiaomi okosórát, amint van Google Pay? Minél olcsóbb, annál jobb.
Köszi szépen!
-
mAtech
aktív tag
válasz Black_Raven #17397 üzenetére
No ez pozitív. Akkor nem kell újból Apk-ból feltenni a frissítést.
Köszi az infót.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
( V )
veterán
Akit esetleg érdekel - Garmin Fenix 6X Pro (sima) emag / edig 179K [link] ért (HL)
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
-
-
mAtech
aktív tag
Nade az hogy a "Hüvely Egi" Play Áruházból leszedve nem akar menni, hanem Apk-ból kell telepíteni az milyen már GT2 órához.
Meg persze szedd le előtte az Appstore-t. Hát JKA .Na kipuffogtam magam.
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
Badboys
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, türelmét és magyarázatot. Ezekután lehetséges, hogy újra gondolom a projektet. Mondjuk az órás fizetés nem játszik a tizen miatt, de más egyéb talán igen. Elnézést mindenkitől, hogy nem órás kérdés merült fel és türelemmel viseltetett.
-
seger
addikt
Huawei watch gt2 edzés közben tud magyarul beszélni?
-
(ex)Cat
senior tag
válasz Badboys #17377 üzenetére
A Curve esetében nincs ilyen gond. Itt ugye nem egy feltöltős, külön számlával rendelkező dolog, hanem a saját kártyád/számlád áll közvetlenül mögötte. Természetesen ennek minden előnyével, hátrányával. Fizetni lehet vele, kettős sarc nincs. Persze ez nem arra való, hogy 500e Ft-ot költs az IKEA-ban vele, ezt aláírom. De a napi szintű vásárlásokra teljesen rendben van.
-
Gabis
őstag
válasz Badboys #17384 üzenetére
A Curve nem egy bankszámla, a Curve kártya mögött nincsen pénz. Akkor tudod csak használni, ha van hozzácsatolva bankkártya vagy hitelkártya. Nem tudsz rajta pénzt tartani, sem arra pénzt fogadni.
Itt összeszedte a Wise a fontosabb tudnivalókat, de több helyen is utána tudsz járni a dolognak.
-
anrb
aktív tag
válasz galervin93 #17383 üzenetére
Ilyen igények mellett egy digitális, elemes Casio mellett tenném le a voksot. Ha keveset nyomogatod, akkor reális lehet a 7-10 év egy elemmel. Vízálló, tökéletes kontrasztos képe van, folyamatosan mutatja az időt. Érdemes masszívabb szíjas modellt választani, mert a sima műgyanta hajlamos a törésre.
-
Badboys
őstag
válasz nutfile #17379 üzenetére
Igazad van nincs ilyen kártyám és nem is lesz. Kb. 2 éve akartam csinálni a regig el is jutottam. Aztán gondoltam egyet és rákérdeztem mi van olyan esetben, ha megcsinálom az egészet kérek egy kártyát, mikét jutok x összegű utaláshoz mert jönne egy nagyobb utalás 6 számjegyű. Azt válaszolták nem tudják mikor juthatok hozzá mert be kell bizonyítanom, hogy a pénz legális és ez náluk több hét mire utána járnak a bizonyítékaimnak. Addig semmi esetre sem kaphatom meg. Megneveztem az összeget mennyi lenne a sarc kérdeztem? Amit mondtak inkább maradtam a Magyar banknál mert ezerszer jobban jöttem ki és nem kellett várnom egy napot sem, hogy a pénzemhez jussak. Lehet ez mára másként működik nem tudom. Az akkori tapasztalataim miatt írtam amit írtam. Az ingyenes kártyával 50000 ft a fölvehető ingyenesen. Utána jön a sarc. Tehát nekem ez nem járható út. Azt láttam, hogy hozzá rendelem a Curvéhoz az itteni kártyám, de semmilyen előnyöm nem származik belőle. Mivel az itteni díjat fizetnem kell meg az ottanit is, amennyiben nem ingyenest kérek. Amennyiben rosszul tudom elnézést kérek amit fentebb írtam.
-
galervin93
addikt
Üdv hölgyek-urak!
Klasszikus órát sem nagyon hordtam, amikor volt akkor sem voltak nagy igényeim, mutassa az időt... Na most ez jelenleg sincs másképp, hogy már ezek is egyre okosabbak. Amire kellene: szögletes és minél nagyobb kijelző, idő jól látható mutatása szabadtéren, adott esetben nedves-retkes környezetben (horgászat), továbbá nem bánnám, ha lenne stopperóra, pontosabban visszaszámlálás lehetősége (szintén peca). Bármi mást tud, az nekem már plusz. (Xiaomi Mi9 Lite-om van, ha esetleg csatlakoztatni kellene.)
Most a Telekomtól 10ezerért be tudnám húzni a Honor Watch ES-t. Ez jó vétel lehet a fentiekre?Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
MaddeNNNN
őstag
válasz MaddeNNNN #17314 üzenetére
Köszönöm szépen a múltkori segítséget, végül a Watch GT 2 42mm "bézs" lett, és rendeltem hozzá egy Eternico mágneses milanese szíjjat. Reméljük elnyeri az asszony tetszését.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
nutfile
aktív tag
válasz Badboys #17377 üzenetére
nincs dupla "sarc", mert szerintem bőven elég a curve ingyenes csomagja.
utalni curve-re eleve nem lehet, ott nincs számlád, "csak" 1 kártyával (ami támogatja a legnépszerűbb mobil fizetési megoldásokat) ki tudsz váltani sok bankkártyát.
szvsz ha nincs Curve-öd, nem ismered, akkor óvatosan alkoss véleményt róla... -
Badboys
őstag
válasz (ex)Cat #17376 üzenetére
Azt is vedd figyelembe, hogy Pl. a nyugdíj intézet nem hajlandó közvetlen Curve és társai intézménybe utalni . Akkor nem tudod elkerülni a bankok+ sarcát. Az óra továbbra sem használható fizetésre ez esetben. Gondolom igaz nem tudom, hogy a cégek miként látják ezt a nem Magyar banki utalást. Ez esetben megint csak kettős sarc van. Nem vitatkozni mert ez csak egy föltevés részemről. Azért a potenciállal finoman fogalmaznék. Egyenlőre. A támogatásban egyet értek sajnos.
-
mAtech
aktív tag
Üdv!
Most kaptam Huawei GT2 okosórát.
Teljesen láma vagyok a témában, ezért kérdezem hogy muszáj Huawei azonosítót létrehozni a használathoz?
Köszi,
A.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
tknof1871
őstag
Üdv!
20 000 ft alatt milyen okosórák tudják bugmentesen.
Jelzések:
bejövő hívás jelzése (rezgő is bekapcsolt), lehet fogadni és elutasítani, kiírja a hívó számát elmentett nevét
sms + email + notificationok amiket el lehet olvasni egészben vagy részben
alkalmazások jelzésevan visszaszámláló és többet is el lehet indítani és amíg futnak lehet lépegetni a telefon menüjében (T-Rex-ben elindul a visszaszámláló és nem lehet kilépni amíg visszaszámol)
több ébresztőt be lehet állítani és elindítani
zenelejátszást el lehet indítani, megállítani, zenék között előre ugrani vagy hátraPl Xiaomi Mi Watch Lite kinézetre kijelzőméretre jó. Kérdés, ezeket tudja?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
arcitec
addikt
Garmin Fenix 6x Sapphire üveg test : [link]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Badboys
őstag
válasz (ex)Cat #17364 üzenetére
A nem kissé az azért gyenge . Inkább a nagyon kiforratlan az a megfelelő. A jelenlegi használók a béta teszterek. Toldozzák - foltozzák talán jövőre lehet ajánlott vétel. Amit sokan keresnek benne az a fizetés viszont itthon csak 2 bank támogatja a többi majd valamikor talán.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Csak halkan tapogatózok, mert nézegetnék lassan pár órát, de nem biztos, hogy lesz vásárlás, mert ha élőben nem tudom kipróbálni, úgy necces lesz.
Amit szeretnék:
-ha hívnak, rezegjen, ha a teló néma módban is van (táskában nem érzem a teló rezgését)
-üzenetek minden formában: email, messenger, esetleg sms
-hívás fogadás, beszéddel
-jó üzemidő
-mobilfizetés
-gps nem hátrány
Lehetőleg kerek forma, apple kinézet nem tetszikAmi nem kell:
-vérnyomás, oxingénmérés, semmi ilyen egészségügyi móka
-nem sportolásra kell, tulajdonképpen 'munkára'....munkáhozDobnátok pár típust?
Köszi.
exDigi
-
anrb
aktív tag
válasz woolwich #17365 üzenetére
Még négy napig akciós a német oldalon. Az árfolyam és a szállítás miatt az inkább 99e. Holnap kiderül, hogy a magyar kereskedők milyen akcióval készülnek. Szerintem egy nap várakozást megér. Gyári szám alapján le tudod ellenőrizni, hogy Navi-Gate-től származik-e az óra. Neked kell eldönteni, hogy a kényelem megéri-e a felárat.
-
woolwich
tag
Sziasztok!
Garmin akciózik az Amazonon - értsd. Venu 2 95K-ért, itthon Emag és társai 120K körül, Navi Gate 150K.
Erősen gondolkodom rajta, hogy rendeljek egy órát, egyedül a problémás gari ügyintézés miatt hezitálok.
Mik a tapasztalatok ilyen téren? Normál használat mellett mennyire jellemző, hogy meghal az óra a gari alatt? Esetleg valaki intézett már gariztatást külföldön?
Köszönöm! -
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérnék a következőben, mivel nem nagyon ismerem a jelenlegi okosóra piacot:
Édesanyukának kellene karácsonyra valami okosóra, amivel napközben nyomon tudja követni a vérnyomását, sajna mostanában nagyon ingadozik neki... Továbbá mivel ruhaüzlete van és folyamat pörög nap közben, szeretné, ha legalább órakijelzőn tudna üzenetet olvasni, hívást elutasítani. Android renszerű telefont használ. Szereti a csajos dolgokat, de fontos h pl. ne rószaszín legyen az óra, hanem mindenhez hordhatóTudtommal mostmár vannak EKG-s órák is, így főleg ezt az irányt tűzném ki, ha szerintetek van értelme. Árban két lépcsőt gondoltam. Az egyik 50 ezer EKG nélkül, a másik 90 ezer, ha EKG-t is tud.
Mik most a best buyok ilyen téren? +piros pont, ha esetleg tudtok valami jó Black Friday akcióról.Köszönöm!
• Honor Magic5 Pro •
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. 9 éves kislànynak szeretnék egy okosórát,amit a telefonjàval össze is tud Bluetooth-on csatlakoztatni. A lényeg az lenne,hogy az anyukàja tudja követni,hogy éppen hol jár. Illetve a kislány is tudja használni pl telefonàlàsra. Kb ,20.000 ft-ig létezik ilyen óra? Köszönöm a segítséget
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
adott egy Xiaomi Mi band 5. Pulzust folyamatos grafikonon jelezi a Mi Fit:
A stressz szint viszont nem folyamatos, sőt egy ideje mintha nem is mérné:
A detection frequency 1 percre van állítva.
Nem tudja véletlen valaki, mitől lehetnek ezek a kimaradások és hogyan lehetne folyamatosan mérni a stressz szintet?
-
Gabis
őstag
-
(ex)Cat
senior tag
Lehet majd megpróbálom. Beszéltem amúgy velük, azt mondták be lehet küldeni kivizsgálásra, és ha szerintük is hibás, akkor cserélik. Uakkor kaptam választ az anyacégtől is, mely szerint ez a funkció nem orvosi pontosságú, csak tájékoztató jellegű adat. Szóval ezzel nagyjából "mehetek a gondommal a picsába" De lehet egyszer mégis elküldöm majd Pestre. Csak a francnak van kedve 1-2 héti nélkülözni, amikor amúgy napi használtban van.
De ha te veszel és neked jó, akkor csak nekiugrok majd ennek (Bár simán lehet, hogy vmiért én nem vagyok kompatibilis ezzel a funkcióval. Ki kellene próbálni vki más óráját, hogy az mit mutat, és van-e értelme egyáltalán foglalkozni ezzel a kérdéssel. - Hozzáteszem, megvagyok nélküle. Igazából Napi szinten ennek szerintem nem sok jelentősége van. Amikor meg Covidos voltam, úgyis volt nálam rendes pulzoxiometer, no meg nem volt nehéz észre venni, ha épp kapkodtam a levegő után )
[ Szerkesztve ]
-
(ex)Cat
senior tag
Nekem nem volt vele bajom, de hozzá kell tegyem, hogy nyáron még nem ez az órám volt, szóval olyan igazán baromi erős napsütésben nem próbáltam még. (Októberben vettem) De én úgy ítélem meg az eddigiek alapján, hogy teljesen jól olvasható.
Ami viszont szar rajta, legalábbis legtöbbünknek az a véroxigén szint mérés. Ha ez fontos esetleg, akkor nem ez az órád. Persze amúgy is csak tájékoztató jellegű egy ilyen mérés, de itt extrém használhatatlan. Minden más szerintem tök rendben van.
-
Dwatti
addikt
Van Venu 2 S verzió 40 mm méretben.
-
Dwatti
addikt
Fizetési korlát a bankok miatt van, nem érdekki őket
De revoult fiókkal szinte bármelyik kártya hozzá rendelhető.
Garmin pay[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz (ex)Cat #17339 üzenetére
Koszi, nem tunik rossznak es meg arban is nagyon barati...
A meret az ami kisse kerdeses, de azt nem fogom meguszni es el kell mennem felprobalni.A fizetes az miert van korlatozva? V.mi jogok hianyoznak vagy...? Bar igazabol ezen is tul tudom tenni magam inkabb az uzenetek es az emailek joljenek meg.
-
(ex)Cat
senior tag
Értesítés jön szépen mindenről. Az email-ek néhány sora is látszódik, nem csak a feladó és tárgy. Viber, Messneger jön szépen, Teams-t nem használok, de gondolom ott sincs ez másként. Szerintem nagyon jól használható a Venu2 ezen a téren, én legalábbis meglepődtem rajta. Fizetni ha nem K&H-s vagy akkor csak Curve, vagy vmi hasonló. Nekem az előbbivel gond nélkül megy, ott inkább csak a support a problémás, de nekem eddig gondolom nem volt vele.
-
No.01
őstag
Koszonom a gyors valaszt!
Ha megjonnek az ertesitesek es bele tudok esetleg olvasni az mar nekem tokeletes. Valaszolni meg akkor sem valaszolnek ha lehetne. (legalabbis az en munkakorombe ez biztosan nem passzol)Az ertesitesek mikent jelennek meg? Ez a resze jobban erdekel. Teams/Otlook nagyot megy nalunk (is) tavaly ota es az is hasznalja aki korabban nem igy a ceges intra-chat kezd is kihalni mert mindenki attert.
Szoval ha v.ki emailt kuld vagy teams-en kerdez v.mit akkor azt latni is fogom vagy csak magarol az emailrol/Teams chat-tol kapok ertesitest, de a tartalma lathatatlan marad az oran?A kijelzo resze nem erdekel. Nem kell, h fancy legyen. Ha jobban hasznalhato az OLED az mar inkabb erdekel. Az uzemido az ami fontos. Kenyelmesen birja ki a napot ne legyen az, mint neha a kis felesegemnel, h ha koran kezd es durva napja van akkor az edezre mar nem marad eleg szufla az oraban.
-
Spec
őstag
Huawei-es okosóra tulajoknak mondom, hogy tegnapi napon frissült a Huawei Health app a 12.0.10.315 verzióra, és kapott egy tök jó kis funkciót "Egészséges élet" néven. Ki lehet benne választani, hogy ki miben szeretne fejlődni, szeretne fogyni, szeretne, fittebb lenni, stb. és ehhez mérten napi célokat jelöl ki. Aktivitásban, alvásban, légzésgyakorlatokat kell csinálni, stb. Szerintem nagyon hasznos, és még magyarázó tippeket is ad, hogy mi mire jó.
Emellett pár apróbb változtatás is van az applikációban, pl. az SpO2 értéket mutató diagram most 95-100% között mutatja az értékeket, és nem 0-100% között. Ettől kicsit ki is tört a frász, amikor ránéztem reggel és 96% egy alacsony kis oszlop a diagramon, de zölddel jelöli, na mondom itt mi van most? Akkor láttam, hogy 95% a "0" érték"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
arcitec
addikt
Még annyit az amoled vs. transzreflektív kijelzőhöz, hogy
nyilván a transzreflektív kevesebbet fogyaszt, de jobban látható a szabadban napos időben.
Az amoled nyilván szebb képet ad, pláne ha elsősorban beltéren van használva.
De kinek mi, érdemes akár vásárlás előtt összevetni a kettőt.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
HKorn
veterán
Nézz meg egy Garmin Venu-t, ez amoled-es kijelzős, ha esetleg a sima transzreflektív is szóba jöhet, (ami nem olyan csilivili, mint az amoled, elleneben sporthoz sokkal célszerűbb) akkor vivoactive 4 is szóba jöhet. Kerek, tud Garmin Pay-t (K&H, Revolut kártyákkal megy), annyi iOS-en a hátránya, hogy az értesítésekre nem tudsz rövid választ küldeni az óráról.
Run&Ride
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Okosora vasarlasan torom a fejemet... V.mi olyat keresnek ami:
- nem tul nagy (kicsi a csuklom)
- multifunkcios (fizetes, Spotify vezerles, Gmail es netalantan Outlook/Teams ertesiteseket is tud. Ha ezen felul meg a Gmaps ertesitesekkel is tud mit kezdeni az lenne csak az igazi kanaan)
- ha nem feltetlenul szukseges akkor ne kelljen naponta toltenem
- legyen iOS kompatibilisA kis felesegemnek Apple watch-a van es imadja. Ot nem zavarja sem a napi toltogetes sem az, h nem kerek (szamomra egy ora az csak kerek lehet )
Tobb kollegam is rendelkezik mindnefele okosoraval, de aki mar tobbet is probalt az mind azt javasolja, h a kis es olcso markakat meg ha csak kiprobalni is szeretnem (mi lesz ha megsem valtja be a remenyeket) inkabb keruljem.
Ezen tullendulve tobben is ajanlottak a Garminokat...
Viszont: akinek az van az egyikojuk sem iOS felhasznalo, nem fizetnek vele es igazabol az ertesiteseket sem hasznaljak. Szamukra mint ido kijelzo es mint futashoz hasznalt kiegeszitokent vannak jelen. Nekem utobbi nemigen jatszik max ha neha turazni megyunk (havi max 2 alkalom)Szoval erdekelne a tobbet latott, tapasztalt es olvasott kozosseg velemenye.
Elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Nőies okosórát keresek. A lényeg, hogy iOS-el kompatibilis legyen. Kiszemelt többek közt Garmin Lily vagy Michael Kors órái közül valamelyik.
Esetleg ezek mellett van még ami tényleg nőies?
Köszönöm! -
Spec
őstag
válasz q13579 #17325 üzenetére
Ez egy visszatérő kérdéskör, amire a válasz mindig ugyanaz. Okosóra "megbízható vérnyomásmérési funkcióval" nem létezik. Megbízható módon vérnyomást mérni, csak erre a célra szolgáló felkaros, klinikai pontosságú vérnyomásmérővel lehet. A csuklón, optikai elven mért vérnyomás mérés, csak becslés, tájékoztató jellegű, kb. semmire se jó.
Van egy köztes megoldása az Omronnak, aminél az óra pántja fújódik fel, mintha egy vérnyomásmérő mandzsetta lenne, ez már közelít az igazsághoz, de még mindig nem helyettesíthet teljesen egy rendes vérnyomásmérőt. Ráadásul elég drága, és az okosóra funkciói is elég korlátozottak."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Okosórát keresnék megbízható vérnyomásmérési funkcióval, ha létezik egyáltalán ilyen. Elsősorban a nagyobb márkák kínálatai érdekelnének.
Mi lenne a legjobb ár/érték arányú készülék erre a célra jelenleg? (Elsősorban Samsung termékek érdekelnének, S10+-szal lenne használva).
Előre is köszönöm a tippeket.
-
AtHoS
nagyúr
Csak, hogy legyen viszonyítási alap: Huawei Watch GT és Garmin Fenix 6 teljesen hasonló értékeket ad vissza szobabringa esetén elégetett kalóriára
45 perces tekerésnél (szobabringa konzekvensen 300kcal magasságában jelez vissza)
130bpm magasságában 540kcal
112...114bpm magasságában 400...440kcalés ezek között "arányosan" változik a visszajelzett elégetett kalória
Szóval vagy rendben vannak ezek az adatok vagy mindkét típus egymástól függetlenül hazudik.
read-only mode on the forum
-
tknof1871
őstag
Üdv! LG G4 - Amazfit T-Rex
Az óra nem jelzi ha csörög a telefon, ha bejövő hívás érkezik. Hogyan lehet ezt kijavítani?
Az órán már csináltam factory resetet.
Telefonon a Zepp alkalmazás gyorsítótárban lévő adatait töröltem. Telefont újraindítottam.
Természetesen a Zepp ki van jelölve, az akkumulátor optimalizálás mellőzve van. Az appban a Bejövő hívás bekapcsolva, a Bejövő hívásokról szóló riasztások + Kapcsolattartási adatok megjelenítése, mindkettő kijelölve/bekapcsolva. Az alkalmazásértesítések is be van kapcsolva.Az alvásadatokat az óra továbbítja a telefonnak. A telefon a párosított eszközök között felsorolja az Amazfit T-Rex-et, megvan a BT kapcsolat.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
MaddeNNNN
őstag
válasz Dwatti #17296 üzenetére
és #17295 seger:
Köszi a válaszokat. Így leszűkítettem a kört 2 jelöltre:
Huawei Watch GT2 42mm "bézs"
Huawei Watch Fit Elegant "fehér"a Watch GT2-nél megérné a felárat a rose gold szíjjas változat? 10k a különbség. vagy ezeken lehet cserélni a szíjjat?
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
blaca83
őstag
válasz Dwatti #17306 üzenetére
Köszi!
Egyébként elég fura összehasonlító tesztek vannak az interneten, mert több helyen is a GT2 kapott a legtöbb pontot ennek a kategóriának az összehasonlításakor.
Természetesen benne lehet a dologban, hogy az ár-érték-teljesítmény mutatók figyelembe vételével.A Garmin szoftveresen is nagyon jó hátteret ad, a többiekhez képest.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Van olyan okosóra ami egyszerre 2 telefonhoz tud kapcsolódni? 2 telefon értesítéseit tudja jelezni.
Ha igen honnan kezdődik az ára az ilyen óráknak?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
anrb
aktív tag
válasz Tündike25 #17309 üzenetére
Már van ilyen, Apple Watchnak hívják Igaz, naponta tölteni és háromévente cserélni kell.
Megnéztem a november 17-ei Huawei Watch GT Runner bemutatót.
Semmi olyat nem láttam, ami miatt érdemes lenne lecserélni a GT2e-met.
-Újabb a HR szenzor
-Kapott egy feltehetőleg Airoha (Mediatek) kétsávos GNSS chipet. Ennek még fejlesztik a firmware-ét, a Coros Vertix 2 tesztek alapján még nem jött el az instant get érzés
-Most már nincs FirstBeat elemzés se
-Semmi szó nem esett a külső szenzor támogatásról (helló Stryd, helló mellkaspánt!)
-Adatexport még mindig szándékosan meg van nehezítveKaptunk egy "sportos" GT3-at
[ Szerkesztve ]
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
A MediaMarkt-ban vásárolt Galaxy Watch 4 órára vajon "gyári" 1+1 éves garancia vonatkozik? Van ezzel valakinek friss tapasztalata?
-
Tündike25
tag
Na, végre lehet lesz egy olyan óra, ami okosóraként és a sportóraként is jól teljesít? :)
https://ipon.hu/magazin/cikk/watch-gt-runner-huawei-okosora-futoknak-dedikalva -
Palapo
aktív tag
válasz Dwatti #17263 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Végül a Honor watch ES órát vettük meg.Egy kis sztori a vásárlásról:
A Black Friday előtt nézegettem az árát, 29.990-ért volt fent több helyen,köztük az emag-on is. Majd tegnap reggel a Black Friday-en reménykedtem, hogy hátha olcsóbb lesz. Nem lett. Sőt! 33.990 lett az ára. Bátyám mondta, hogy nem baj, vegyük meg. Mondom nem, max karácsonyi akcióknál hátha olcsóbb lesz. Erre az emag küld egy értesítést dél körül, hogy az kdevencek listájában az egyik terméknek az ára csökkent. Megnéztem, pont az óra ára csökkent, 33.990-ról 24.990-ra, mondom a testvéremnek, na most már megvehetjük. Aztán addig-addig vaciláltunk, hogy fekete vagy rózsaszín legyen (kb.10-15 perc), hogy megint változott az órának az ára! Akkor már 24.990 helyett 19.990(!!!) lett az ára! Gyorsan eldöntöttük, hogy rózsaszín és sikerült megvenni!
Izgalmas volt a tegnapi nap több minden szempontból is!Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
blaca83
őstag
válasz Dwatti #17304 üzenetére
Köszi!
Az lenne a lényeg, hogy a megadott keretből a legjobb, legmagasabb tudású órát találják meg neki és még egy kicsit nőies is legyen.
A Venu SQ szerinted jobb mint a V4S?
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Dwatti
addikt
Garmin Vivoactive 4 szürke /ezüst Okosóra Bf edigiemag akcióban
87.990 Ft
72.990 Ft[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest