- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwatti
addikt
válasz Vandie #25804 üzenetére
"Apple Watch elkeserítő az 1 napos üzemidejével és árával de nyitott vagyok ötletekre."
Van egy Garminom ami üzemidőben 2 hét . (sportolni használom )
Van egy AW 5 series -ezt használom mindennapokra. Az üzemidő gyenge de napi rutinná vált, hogy este felrakom 1 órát a töltőre és nincs vele problémám. -
Dwatti
addikt
válasz Próféta #25670 üzenetére
Tapasztalatok szerint elég gagyi az összes. Szolgáltatók oldalán vannak fent ilyen kínai órák.
De mindenképpen valami ismert gyártót válassz !
pl :Xiaomi Mibro P5 okosóra
vagy Huawei children-watch-3-pro
----------------
(Apple Watch SE Okosóra GPS + Cellular - 40 mm,) ami biztos jó lenne de csak - iPhone mellé[ Szerkesztve ]
-
-
Dwatti
addikt
Huawei watch fit 3 vagy Honor watch 5-röl van valakinek tapasztalata ? Xiaomi telefon mellé lenne ajándékba.
-
Dwatti
addikt
válasz Zizi123 #25522 üzenetére
AW: Kép nézegetés nem egy fontos dolog de rá szoktam nézni amikor ilyen üzenetet kapok.
Kamera vezérlés hasznos én használom is. pl közös csapatkép készítésnél.
Szöveg bevitel AW-n is csak angol nyelven megy de a diktálás jó. Siri az tényleg felesleges óráról. Esetleg autóban szoktam használni ha valakit hívni akarok. -
Dwatti
addikt
válasz Cyborg #25511 üzenetére
1. Kültéri futó, sétáló, kerékpár, stb edzések alatt lesz nyomvonal. Automatikusan bekapcsol a gps és rögzíti az útvonalat.
Amit edzés befejezése után vissza is lehet követni.
2. Ha feltöltesz egy útvonalat, vagy létrehozol egyet térkép alapján Pl Terepfutás akkor amikor elindítod a tevékenységet (terepfutás) azon belül ott lesz a létrehozott -feltöltött útvonal ami végig vezet.
Egy kis help[ Szerkesztve ]
-
-
Dwatti
addikt
válasz <Adamsky> #25304 üzenetére
Ebben teljesen igazad van hordtam is ,de nekem a Fenix folyamatos viseletre nehéz és kényelmetlen . Aztán kaptam egy AW-t amiben tudok aludni is. Igy a Garmin maradt sportolni mert ott megbízhatóbb és strapabíróbb is. (hétvégi versenyeken végig rajtam van 2-3 napig )Egyébként a Garmin komunikál a AW egészség appal is igy néhány adat ott is megvan.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz Bigemperor #25300 üzenetére
Legtöbbet általában a gyártó saját platformja hozza ki a telefon és óra párosításból.
Samu, Huawei mindkettőben akadhatnak bizonyos korlátozások más eszközökkel .
Mennyire megbízhatóak az eü mérések? Még a 400 ezer forintos Garminál sem az.
Én használok egy Garmin fénixet meg egy Apple watchot és nem egyeznek a mérések.
Ez mind csak tájékoztató jellegű adat. Mennyire okosak: Ez meg nem ár függő mert a Garmin sem igazán az a AW-hez képest. Ezért használok sportra Garmint hétköznapokra meg AW-t. -
Dwatti
addikt
válasz Bigemperor #25300 üzenetére
Xiaomi Watch 2 Pro LTE ?
Használati tapasztalatom nincs. De ennyiért nem hiszem hogy lenne jobb az elvárásaidnak.
A Samsung óra nem tudom mennyire kompatibilis a Xiaomival -
Dwatti
addikt
válasz Bigemperor #25296 üzenetére
Ezek a Bf és ünnepi akciók olyanok (évek óta figyelem) hogy szeptember végén október elején érdemes vásárolni( én szinte mindig ilyenkor vásárolok ) mivel utána felviszik az árát (hogy meg legyen a minimum egy hónap ártartás) majd vissza akciózzák esetleg néhány ezer forinttal olcsóbbra . Most néztem egy rollert ami a múlt héten 185 e volt ma már 200 e majd akcióban megint árulni fogják 185-ért.
Az előszokott fordulni hogy egy beragadt készletet (régebbi típusból ) jó áron adnak.
Garminnál szokott lenni ünnepi akció kb - 10 -15 ezer .De ott is a régebbi modelleknél. -
Dwatti
addikt
Mert strapabíróbb és nem kell az üzemidőt figyelnem . (14-20 nap )
Részletesebb pontosabb mérések. Lehet hozzá mellkaspántot kapcsolni.
5-8 km futáshoz néha használom az AW-t. De ha terepre vagy hosszabb futásra megyek akkor Garmin. Volt hogy az AW elvesztette a gps jelet vagy leállt. Garmin még nem. Garmin gombos kezelése szerintem sokkal jobb .
Izzadtan az AW-t tapogatni nem igazán jó.
Mindennapos használatra AW-t hordom. Ezzel fizetek .Üzenetek értesítések jobbak.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
Apple watch Ultra 2. teljesen felesleges neked !
Vegyél egy akár használtan iWatch S 7-8 -t vagy egy S9-et.
Napi töltés (másfélnapi)simán meg lehet szokni és 1 óra alatt feltölt általában az esti fürdés ideje alatt van a töltőn. Először én is szidtam hogy csak ennyit bír de már hozzá szoktam és okosóraként tökéletes. Sportolni 10 km futás felett Garmint használok.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz miles.co #24924 üzenetére
Én is terepfutó vagyok. Személyes vélemény-tapasztalat 10 km + ra már vigyél telefont is. Bármi történhet egy rossz lépés ,elesel bokaficam stb. Vegyél egy jó Garmin órát és vigyél telefont magaddal
Futó ővtáskában de még zsebben is elfér és nem hiszem hogy zavarna. legalább is engem nem, több évi futás után mondom ezt. természetesen verseny körülmény közben zavarhat. De ott nem is futsz egyedül ! -
Dwatti
addikt
válasz miles.co #24922 üzenetére
iWatch csak iPhoneval kompatibilis ! iW Ultra tudja amit szeretnél. De ha futsz vele üzemidő kb 1- 2 nap.
iWatch LTE is szóba jöhet csak ott Jó ha 20 km után nem kell töltőre raknod . Normál S8/ S9 csak telefonnal együtt tud pozíciót küldeni. Üzemidő pedig 1- 1 1/2 nap. Pulzus mérés szerintem elfogadható.
Mellkaspánttal nem működik együtt ! (Futáshoz Inkább egy Garmin !)[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
-
Dwatti
addikt
válasz mutyuru #24085 üzenetére
MYBANDZ Állítható elasztikus szövet óraszíj / fekete / 22mm (okosoraszijak.hu)
Kompatibilitás : Garmin Forerunner 255[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz mézespálinka #24063 üzenetére
Openweather API kulcsot a mobil ap Garmin Connectben a megjelenés számlapok beállításnál kell megadni..
-
Dwatti
addikt
válasz mézespálinka #24060 üzenetére
Szerintem vegyél egy Garmin USB -A töltő/adatkábelt kábelt.
link 2
Gyári kábel kb 10 ezer[ Szerkesztve ]
-
-
-
Dwatti
addikt
válasz stuka20 #23514 üzenetére
Ez itt a fordítottja de valószínű ugyan ott lehet :
"A Bluetooth telefonkapcsolat kikapcsolása
A Bluetooth telefonkapcsolatot a vezérlőmenüben kapcsolhatja ki.
MEGJEGYZÉS: opciókat adhat a vezérlőmenühöz (A vezérlőmenü testreszabása, 38. oldal).
1 Tartsa lenyomva az ikont a vezérlőmenü megnyitásához.
2 Válassza ki a ikont a(z) Bluetooth telefonkapcsolat kikapcsolásához Venu 3 series óráján.
A telefon Bluetooth technológiájának kikapcsolásához tekintse át a telefon használati útmutatóját."
User manual 67-68 -
Dwatti
addikt
válasz RobbeV0201 #23492 üzenetére
Epix Tudásban más kategória!
-
Dwatti
addikt
-
Dwatti
addikt
válasz féldekás #23433 üzenetére
Xiaomi Smart Band 7 Pro (Global) - ne okoskodj! - Mobilarena Okosóra teszt
nem tudom ez tud-e magyarul[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz féldekás #23427 üzenetére
Ha használtan veszel egy AW -5-6 vagy 7 es órát esetleg SE verziót ami olcsóbb egész jól el leszel vele.
Én egy jelenleg egy AW 5 és egy Garmin fenixet használok Garmint sportolni AW meg napközben. AW-t Este fürdés alatt töltöm elmegy 1 napot. Garmint az egészség ap felismeri .[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
Sziasztok!Egy Telekomos vásárlású esimes apple watch lehet korlátozva vagy független?
-
Dwatti
addikt
válasz mézespálinka #23215 üzenetére
Garmin Instinct ?
-
Dwatti
addikt
itt egy régebbi összehasonlító videó
-
Dwatti
addikt
válasz <Adamsky> #22358 üzenetére
7:30, felső 6:10 az inkább gyaloglás
Az óra rezeg és csipog tempó és pulzus érték beállításhoz is. Nekem ez bőven elég, de ránézni is csak egy pillanat.. De ha jól emlékszem belehet állítgatni lehet típus függő de ha a connectet is elindítod és viszed a telót akkor biztos kiabál legálább is körönként nekem szokott. -
Dwatti
addikt
válasz Obyboy #21719 üzenetére
Garmin venu 2 plus kezeli a hanghívásokat.
-
Dwatti
addikt
Szerintem is érdemes befektetni, mert nyomon tudod követni a fejlődést, meg vannak az útvonalak ,idők, pulzus számok stb
Motivált mások eredménye is igy kíváncsi voltam a saját időmre. Most meg jó vissza nézni pár év után a fejlődést -
Dwatti
addikt
válasz Goliat8207 #21097 üzenetére
GTS 4 mini-ben nincs baromertikus magasság mérő . De azért GPS alapon szerintem valamit kellene mutatnia. kb 600 méter különbség is simán össze jöhet hiszen nem egymás nyomába léptek meg veheti a jelet más műholdról is.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
-
Dwatti
addikt
Garmin Bounce de Magyarországon még nem kapható .
Keress a szolgáltatónál ha nem jön be visszaviheted. -
Dwatti
addikt
Ennyiért megfelelő semmi.
Ha a hívást elengeded akkor Amazfit GTS 3 ( gts 2 vagy gts 4 mini verzió)
vannak no name kínná csodák olcsón de nem sok hasznuk van.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
-
Dwatti
addikt
válasz Apollo17hu #20782 üzenetére
-
Dwatti
addikt
Ismerősömnek iWatch 5- van hosszabb futásnál többször hiányos pulzus adat vagy egy bizonyos értéknél lefagy. Arról nem beszélve hogy egy félmaratont sem biztos hogy kibír az üzemidő ! Jó ez túlzás mert 100%-ról indulva épphogy, de egy Garmin Fenix 25 %-on is kibírja.
Okosóra funkcióban jó de sportra tényleg csak amatőr szinten. -
Dwatti
addikt
válasz pècsimunkás #20696 üzenetére
Órán csak az első frissítés után, választható lesz! App ban alapból van.
-
Dwatti
addikt
Egyébként ez Crane márka- a Decathlon is forgalmazza a termékeit ,sok féle diagnostik eszközt készít. Véroxigén mérő, vérnyomás mérő ,pulzuspánt stb itt inkább az aplikáció ami esetleg nem felhasználó barát
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz KisApám #20678 üzenetére
Inkább : Redmi Smart band, drágábban : Amazfit Band 7, Mi band 7( pro) Huawei band 7
Én most vettem Bf akcióban ajándékba egy Amazfit band 7 -et 16 ezerért kipróbáltam és szerintem jó, Van magyar nyelv az apban és az órán is.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
-
Dwatti
addikt
Szasztok! Használ valaki Huawei watch GT 3 pro órát?
Mi a vélemény róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest