- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
válasz padi68 #17841 üzenetére
Ennél a kb. a Viber, naptár bejegyzés, SMS üzenet van használatban. Ez ékezetes. Hívást kijelzi és elutasítani el lehet. A kijelzője nem amoled, ezért egy kicsit világít a háttér fekete, de nem zavaró.
Az edzés programokban van ugyanúgy bemelegítés, aerob, unaerob fázis, stb. mint a többinél. Stressz szintet, pulzust, véroxigént méri. Alvást figyeli.
Az appja csak angol nyelvű. -
Keef_Lee
senior tag
válasz padi68 #17839 üzenetére
Szia! Igen. Elégedettek vagyunk vele, de ezt azért nem szeretem így konkrétan kijelenteni, mert ez az elvárásoktól is függ. Van fent 2 magyar nyelvű video vele kapcsolatban. Az egyik dicséri, ez a Mi store hivatalos bemutatója. A másik lehúzza, leginkább a kijelzője miatt.
Karácsony óta megy. Extra akksi üzemidő és sok funkció. Kérdezz, ha van valami konkrétum. -
Keef_Lee
senior tag
Divatos roze gold órát akartunk, de nem nagyon van olcsón.
Xiaomi 70mai Maimo Watch tetszik most a nejemnek a rózsa színű.
yt bemutatót néztem a hivatalos dicséri, a nem hivatalos főleg a kijelző miatt lehúzza.
Remélem, hogy szíjat is lehet hozzá kapni utólag.
(Elvileg az lenne a kompromisszum, hogy majd mellé egy teljesen roze gold fémszíjas hagyományos, de divatóra lenne.)
Mondjuk olyat akart, amiben nincs mikrofon. Ebben az alexa miatt van, ami a regióban nem működik Ezt le lehet tiltani, hogy tuti ne hallgassanak bennünket Csingcsongban?Bármilyen véleményt szívesen fogadok.
[ Szerkesztve ]
-
Keef_Lee
senior tag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem lehet olyan mellékhatása a folyamatosan hordott okosórának a BT kapcsolat miatt, hogy felnyomja a vérnyomást?
-
Keef_Lee
senior tag
Továbbra is vergődünk a nejem karácsonyi óráján... mivel nincs normális kompromisszum a "szép divat óra" és a "megbízhatóság" között.
Egyik irány a kb. MELANDA S16 nevű aranyozott, amit nem ismerek, de elérhető ára van.
A másik a kb. Huawei 42 mm aranyozott óra, ami durva áron van ahhoz képest, amit kihasználna a funkciók közül.
Az lenne jó, ha lenne olyan bolt, amiben meg lehetne nézni mindent, mert van olyan,a ki névtelen roze goldot rendelt, aztán valami halvány pirosas-rózsaszínes gagyit küldtek.
Pórbálom azzal győzködni, hogy a gold színű óra nem olyan, amit mindennap akar hordani az ember. (még nem jártam sikerrel) -
Keef_Lee
senior tag
Viber üzenet okosórán (Honor Magicwath2 46) nem akar megjelenni.
Mit lehetne még beállítani, próbálkozni?
A Naptár események értesítése megjelenik.
Iphone a telefon. -
Keef_Lee
senior tag
Nem akartam balhét indítani a véroxigén témával
Mert azt már nem is mertem leírni, hogy a vérnyomásmérő mérés lenne ezenkívül fontos.
Mert olvastam, hogy az meg pláne nem jó semmire.
Szóval most elgondolkodom, hogy akkor nekem mire van még szükségem, amit csak az óra tud megoldani. Meg milyenre van, ha van szükségem Mert pulzust még a gagyik is mérnek. -
Keef_Lee
senior tag
Haylou és Blitzwolf BW-HL4 között gondolkodom.
Véroxigén mérés nem ártana azért.
Előbbinél a kinézett LS05 nem tudja. A Blitzwolf meg nem tudom mennyire megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest