Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MWC 2026: Megjött az Anker új, megfizethető árú aktív zajszűrős fejhallgatója
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izland`
tag
Én nem remélem, mert tudom, hogy rengeteg ilyen család van, akinek a 200 forint is 200 forint. Nem elrugaszkodott azt mondani, hogy a családok legalább fele ilyen, csak ki kell lépni Budapestről, Pest, Vas, GYMS megyéből.
Vannak olyan gyerekekek, akiknek az édesség abban tudott korábban kimerülni, hogy az anyuka készített egy teát, jóóó sok cukorral.
De olyat is tudok,aki az egészen pici gyerekét cukros vízzel itatta, hogy valami legyen a pici hasában, mert ennyi volt, amit a boltban meg tudott venni. Aztán jött a rohammentő a gyermekekéért, mert ez is csak ideig óráig oldotta meg az éhséget.Tudom, minek csinált gyereket. De már megcsinálta. A szociális háló, empátia pedig már idegen szó ebben az országban.
Jó, elismerem, a fentiek szélsőséges esetek. Az viszont tény, hogy ott ahol 200.000 forint alatt keresnek bőőőven az emberek, és még van mondjuk lakáshitel, (vagy albérleti díj), gyerek, nem energiahatékony lakás, fogalmam sincs, hogy a mostani árakat hogy az Istenben gazdálkodják ki. Ezt kellene leadni az RTL-en, mert ez lenne a ValóVilág.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, 8GB RAM, touchbar - garancia (13)
- DJI Flip Fly More Combo (RC 2)
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest