Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izland`
tag
Én nem remélem, mert tudom, hogy rengeteg ilyen család van, akinek a 200 forint is 200 forint. Nem elrugaszkodott azt mondani, hogy a családok legalább fele ilyen, csak ki kell lépni Budapestről, Pest, Vas, GYMS megyéből.
Vannak olyan gyerekekek, akiknek az édesség abban tudott korábban kimerülni, hogy az anyuka készített egy teát, jóóó sok cukorral.
De olyat is tudok,aki az egészen pici gyerekét cukros vízzel itatta, hogy valami legyen a pici hasában, mert ennyi volt, amit a boltban meg tudott venni. Aztán jött a rohammentő a gyermekekéért, mert ez is csak ideig óráig oldotta meg az éhséget.Tudom, minek csinált gyereket. De már megcsinálta. A szociális háló, empátia pedig már idegen szó ebben az országban.
Jó, elismerem, a fentiek szélsőséges esetek. Az viszont tény, hogy ott ahol 200.000 forint alatt keresnek bőőőven az emberek, és még van mondjuk lakáshitel, (vagy albérleti díj), gyerek, nem energiahatékony lakás, fogalmam sincs, hogy a mostani árakat hogy az Istenben gazdálkodják ki. Ezt kellene leadni az RTL-en, mert ez lenne a ValóVilág.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- World of Warships
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet OFF topik
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.