- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
szia. A tévé egy Panasonic S20 plazma, a hangkeltő pedig egy Primare I15 erősítő. (tudom, mit olcsójánoskodok, ha ez többször annyit ér, mint a többi kütyü együttvéve - de a zene fontos, a többi meg nem annyira : ) vagy a fülem jó, de a szemem nem annyira....)
Természetesen a TV és az erősítő össze vannak dugva optikain, de azt figyeltem meg, ha közvetlenül a médialejátszóból jött az erősítőbe a jel, koaxon, akkor sokkal szebb hangja volt. Persze, lehet, ez szubjektív
de nekem úgy jobban tetsett.
Mindegy, szóval ezért gondoltam, hogy jó, ha van digi audio kimenet.Amúgy én is erre gondoltam, hogy jó nekem a leggagyibb is, feltéve, ha tudja azt, amit tudtak 10 éve
ezt a sziamiau-t még nem láttam.
De van használtan mindig dűne, popcorn, és láttam most ilyen himedia-t is, olcsón...-------
@SörösKenny: ez mind kínai, hiszen ott gyártják. Illetve, nem, az enyém asszem koreai.
Ez egy ilyen kis dobozka a tévé alatt, ami lejátsza a film- és sorozat-gyűjteményem a PC-ről.... szerintem jó dolog.
persze jó a netflix meg a hbo is, de ott egy csomó minden nincs fent.
a PC-be pedig jó az SSD, ezt szintén már 10 éve tudjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de nekem úgy jobban tetsett.
ezt a sziamiau-t még nem láttam.