- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hi. én karácsony másnapjára virradóra lettem szarul. fájt a torkom veszettül, hőemelkedésem volt, lázam is volt. Aztán 3 nap múlva baromi taknyos lettem, és újra lázam lett.
Sosem szokott lázam lenni. Egy hétig voltam beteg, tehát úgy január 2-3 körülre meggyógyultam, de azért még vannak utózöngéim, orrfolyás, krahácsolás, köhögés, stb.
Az Orsi akkor lett beteg, mikor én meggyógyultam, ő még most is lábadozik (így egy hét után)
Csak gyorsteszttel teszteltünk, az negatívat mutatott, de én nem vagyok róla meggyőződve, hogy jól mutatja ki ezt az új omikron variánst...
Közben a fél iroda beteg, főnököm és az egész családja (két szputnyik és egy janssen után, tudom, nem í]y kellett volna az adenovírus miatt, de sielni akart menni), és ő már 2 hete beteg.
Oltatlan 37 éves kolléganőm az intenzíven karácsonyozotta feltával , oxigénnel és tényleg kísérleti gyógyszerekkel... de már hazaengedték őt is..SZóval ez nem vicc, ez a cucc a legvirulensebb dolog, amit a tudomány valaha ismert. Ennél már csak a hülyeség virulensebb szerintem...
@Nolf, ti két hónappal a delta után bekaptátok ezt az omikront is? Sokat ér a természetes immunitás, ezek szerint...
Új hozzászólás Aktív témák
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gray Zone Warfare
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest