Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Tegnap összegeztem magamban.
Pár éve Pesten elmentünk barátokkal hogy most akkor eszünk egy jót. Javasolták itt a Szilvakék Paradicsomot mondjukpéldául. Odamentem, ki volt írva vastag betűkkel, hogy kártyával nem lehet fizetni csak készpénz. Többször visszamentem, nem átmeneti hiba volt. Gondoltam Pest ilyen modern.
Szintén pár éve Horvátországban még több helyen volt Cash only fizetés, mint ahol kártyát elfogadtak, mára csökkent az arány, de még mindig van sok hely ahol fejüket ingatják a kártyára. Nincs Kuna, nincs üzlet. Gondoltam a horvátok ilyen modernek.Tegnap felszálltam egy helyközi buszra a munkahelyem közelében hogy hazajöjjek. Modern busz, szép, tiszta, csupa led, meleg, csendes, stb. Kérdezem lehet-e kártyával fizetni, a sofőr: "óóó, nagyon messze van még az mikor majd kártyával lehet itt fizetni". Gondoltam a Volánbusz ilyen modern.
Szóval biztos hogy onnan nézve már kihalt a készpénz, én sok helyen itthon és külföldön is csúnyán buktam volna készpénz nélkül
Tegnap bizonyos okok miatt nem tudtam hazajönni a 15:19-es vonattal, és mivel a szokásos helyett csak 2 óránként jár, meg kellett várnom a 17:19-est. Kiballagtam az állomásra, ránéztem a telefonra, amin az volt, hogy 57 perc késés. Majd műszaki hiba miatt megállt 30 km-rel előbb. Ez azt jelenti, hogy 19:19-ig kellett volna várnom a semmi közepén, vagy visszamegyek még 2 órára a melóhelyre. Inkább gyalogoltam a 1,5 km-re lévő buszmegállóba a kivilágítatlan mellékutcában, hogy várjak 20 percet egy arra járó kósza buszra amin nem lehet kártyával fizetni. Itthon láttam, hogy a további vonatok is lerohadtak, vagyis tegnap kb. a 15:19-es vonat volt az utolsó ami közlekedett. 81-es vonal, BZ-k közlekednek, és a napi 1 vagy 2 hibás kieső szerelvény az átlagos. Végülis csak egy szaros megyeszékhelyre megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Interactive Brokers társalgó
- Jövő hónapban indul a PUBG: Blindspot korai kiadása
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest