Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Tegnap összegeztem magamban.
Pár éve Pesten elmentünk barátokkal hogy most akkor eszünk egy jót. Javasolták itt a Szilvakék Paradicsomot mondjukpéldául. Odamentem, ki volt írva vastag betűkkel, hogy kártyával nem lehet fizetni csak készpénz. Többször visszamentem, nem átmeneti hiba volt. Gondoltam Pest ilyen modern.
Szintén pár éve Horvátországban még több helyen volt Cash only fizetés, mint ahol kártyát elfogadtak, mára csökkent az arány, de még mindig van sok hely ahol fejüket ingatják a kártyára. Nincs Kuna, nincs üzlet. Gondoltam a horvátok ilyen modernek.Tegnap felszálltam egy helyközi buszra a munkahelyem közelében hogy hazajöjjek. Modern busz, szép, tiszta, csupa led, meleg, csendes, stb. Kérdezem lehet-e kártyával fizetni, a sofőr: "óóó, nagyon messze van még az mikor majd kártyával lehet itt fizetni". Gondoltam a Volánbusz ilyen modern.
Szóval biztos hogy onnan nézve már kihalt a készpénz, én sok helyen itthon és külföldön is csúnyán buktam volna készpénz nélkül
Tegnap bizonyos okok miatt nem tudtam hazajönni a 15:19-es vonattal, és mivel a szokásos helyett csak 2 óránként jár, meg kellett várnom a 17:19-est. Kiballagtam az állomásra, ránéztem a telefonra, amin az volt, hogy 57 perc késés. Majd műszaki hiba miatt megállt 30 km-rel előbb. Ez azt jelenti, hogy 19:19-ig kellett volna várnom a semmi közepén, vagy visszamegyek még 2 órára a melóhelyre. Inkább gyalogoltam a 1,5 km-re lévő buszmegállóba a kivilágítatlan mellékutcában, hogy várjak 20 percet egy arra járó kósza buszra amin nem lehet kártyával fizetni. Itthon láttam, hogy a további vonatok is lerohadtak, vagyis tegnap kb. a 15:19-es vonat volt az utolsó ami közlekedett. 81-es vonal, BZ-k közlekednek, és a napi 1 vagy 2 hibás kieső szerelvény az átlagos. Végülis csak egy szaros megyeszékhelyre megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- World of Tanks - MMO
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby elektronika
- Mikrotik routerek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest