- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Az arakkal en is igy vagyok, tudom a szokasos kosaram termekeinek arat az Aldiban es Lidlben. A dragulast eszreveszem, annyival probalok vedekezni, hogy kicsit cserelgetem a vasarolt arukat - pl felvagottbol inkabb abbol veszek tobbet, ami akcios, ha valami fagyaszthato, akkor abbol feltankolok durvan, stb. Nyilvan ez annak jar valodi sporolassal, aki megteheti, hogy nem csak 1-1 darabot vesz. Pl. Aldi sajatmarkas szalami (Pick) egesz gyakran van 350-re akciozva, olyankor tizesevel viszem haza, vagy neha van jo akcio, abbol is veszek otot lefagyasztani, stb.
De igy is feltunt, hogy mostanaban egy sima heti bevasarlas ami regebben par doboz sorrel is siman kijott bosegesen X-bol, mostanaban alkohol nelkul szerenyebben pupozott kosarral is inkabb X*1.3.
@, a Kiflit mi is hasznaltuk a jarvany legrosszabb szakaszaiban, de ugyanazt latom mint Te. Lehetetlen idokben jonnek ki ha nem vagy premium elofizeto es dragak.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest