Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
rushty
üzenetére
Vettem egy kis erositot egy nagy lancnal, 500 dollar. 45 napig vissza lehet vinni barmit teljes penzvisszafizetesi garanci van majdnem minden termekre. Hasznaltam talan haromszor, annyira nem jott be, 4 het mulva visszavittem.Leteszem a pultra, es eszrevettem ,hogy az erosito elolapjan a (mu) bor bortiast valahogy lehorzsoltam, ket helyen ki is szakadt.
Mondom vissza akartam hozni es valami mast valasztani, de most vettem eszre hogy osszebarmoltam valahogy...Elado ranez, hja ez semmiseg, visszaveszuk teljes aron. Mondom ne ba, ezt mar nem adjatok el ujkent. De nem kell aggodni, majd kirakjuk demo darabnak aztan ugyis leertekeljuk a vegen valaki olcson majd elviszi aztan orul neki igy is.
Vettem egy masikat, par het mulva visszemegyek nezelodni, kerdik hogy segithetnek-e? Lenne egy hangszer ami erdekelne 1000 dollar es nincs sehol demo darab belole, megrendelni nem merem magamnak, de ez van.
Mindjart hivja a managert, az meg tipuszam, es megrendeltek sajat maguknak, ha megjon megnezem ha meg erdekel, es ha nem akkor sincs semmi gond.

Tegnap hivtak, hogy elnezest az egy hetes kesesert, de megjott a cucc, ha meg erdekel es arra jarok jojjek be megnezni.Ami legjobb az egesz boltban, hogy nem basztatnak semmivel. kb 1000 dollar alatt ki van pakolva minden lehet probalgatni, az felett meg szolsz az eladonak , hogy ezt a par dolgot kiprobalnam es beken hagynak, akar orakra is. Nem jon oda senki nem baszogat, nem acsorog mellettem, hogy lopok-e vagy a banat tudja.
Es nem erzi ugy, hogy o lenne a felelos az egesz boltert, o csak konkretan a vevoert van ott, es akkor is csak akkor ha a vevonek igenye van ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest