Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Vérboci #80844 üzenetére

A biztonsági öv is hitkérdés, mai napig óriási a be nem kötők tábora, mert csak. Balesetet is meg lehet úszni öv nélkül. Van aki sose köti be, még is ép.
    A műanyagégetés is káros és egészségtelen, mégis csinálják tízezrek, tegnap nálunk a belvárosban majdnem okádva fulladozott sokezer ember, csak mert egy borsóagyú ősember műanyagot égetett. Lett következménye? Semmi.
    A mekis zacskók, dobozok, papírok se szépek, se jók az út mellett szétdobálva, mégis rendszeresen szét van.

Az emberiség egy része valahogy furán van bekötve, vagy nem tudom mi lehet az oka, hogy ragaszkodnak a saját világukhoz miközben körülöttük már világosság van, ők beleragadtak ebbe a hitkérdéssé emelt hiszem nem hiszem történetbe. Kikérik maguknak hogy laposföldeseknek hívják őket, de a vírusban meg az oltásban nem hisznek. Van most két kolléga akik nem oltattak, de hetekre kiesnek, egyikkel hosszan vitáztam, a legfőbb érve az volt hogy úgyse tudom meggyőzni, akármilyen bizonyítékot mondok, ő abban hisz hogy immunrendszer meg jóisten. Ha meg kell halnia úgyis megfog, de ő évek óta még nem is köhögött. Na most 4 napja nem tud felkelni az ágyból. De garantálom hogy még így se lehetne meggyőzni, sőt már csakazértsem.

Új hozzászólás Aktív témák