Hirdetés
- Magisk
- Apple Watch
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- xiaomi redmi note 14
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
A biztonsági öv is hitkérdés, mai napig óriási a be nem kötők tábora, mert csak. Balesetet is meg lehet úszni öv nélkül. Van aki sose köti be, még is ép.
A műanyagégetés is káros és egészségtelen, mégis csinálják tízezrek, tegnap nálunk a belvárosban majdnem okádva fulladozott sokezer ember, csak mert egy borsóagyú ősember műanyagot égetett. Lett következménye? Semmi.
A mekis zacskók, dobozok, papírok se szépek, se jók az út mellett szétdobálva, mégis rendszeresen szét van.Az emberiség egy része valahogy furán van bekötve, vagy nem tudom mi lehet az oka, hogy ragaszkodnak a saját világukhoz miközben körülöttük már világosság van, ők beleragadtak ebbe a hitkérdéssé emelt hiszem nem hiszem történetbe. Kikérik maguknak hogy laposföldeseknek hívják őket, de a vírusban meg az oltásban nem hisznek. Van most két kolléga akik nem oltattak, de hetekre kiesnek, egyikkel hosszan vitáztam, a legfőbb érve az volt hogy úgyse tudom meggyőzni, akármilyen bizonyítékot mondok, ő abban hisz hogy immunrendszer meg jóisten. Ha meg kell halnia úgyis megfog, de ő évek óta még nem is köhögött. Na most 4 napja nem tud felkelni az ágyból. De garantálom hogy még így se lehetne meggyőzni, sőt már csakazértsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest