Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

Azért az kúl, hogy “preventív” intézkedést akkor vezetnek be, amikor már országosan nagy a baj. :U
    A betegség sajnos örökös téma nálunk is. A legnagyobb baj, hogy a beteg gyereket máshogy látja az a szülő, akinek megélhetési problémái vannak, illetve az, aki részmunkaidőben dolgozik és nem gond, ha hiányzik pár napot. Ezt teljesen megértem. A szülők nagy része nálunk otthon hagyja a beteg gyerekét. Ritka az, akivel diskurálni kell. hogy ugyan már…. taknya-nyála egybefolyik, köhög, nem eszik, rossz a hangulata a gyereknek.

Szerencsére azt is megértik már, hogy ha betegen jön a gyerek, akkor nem csak a másik gyereket fertőzi meg, hanem a személyzetet is. És bizony a német munkavállaló nem jön dolgozni, ha kapar a torka vagy eldugult az orra.

# Blacksoul: Ilyen szempontból szerencse, hogy nálunk kénytelenek gyalog vagy biciklivel jönni, mert nincs parkolási lehetőség. Amúgy meg külön felhívtuk a figyelmüket, hogy ne egy időben jöjjön mindenki, mert a 1,5 m-t be kell tartani és egyszerre csak egy családdal tudunk az ajtóban foglalkozni. És nicsak! Működik.

Nnajó deez itt ultraunortodoxia

Emlékszem amúgy -már meséltem - nálunk 8 évig senkiért nem jöttek autóval, kivéve hatodikban Ádámért egyszer. Szóval aki nem gyalog, az vonattal, busszal járt. Tudom, más világ volt, nem volt pedofília, meg bűnözés, túléltük.

Új hozzászólás Aktív témák