- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Hova, hova? Szóltak, hogy jön (utána volt még fél másodpercem az ütközésig), tehát odafordultam, úgyhogy bele az arcomba! Szép úgyse voltam sose, na, ez sem segített.
Hanyatt vágott, hogy átestem mindenen, és elnyújtózott a lábaimon. Elég pánikhelyzet, amikor ott fekszel, és próbálod magadról lerúgni azt az izét, de meg sem mozdul. Annyi amúgy, hogy pont elment mellettem a targonca, megbillent valamin, és a felső raklap ledőlt, én meg rossz helyen voltam, ráadásul nem figyeltem oda.
Anno lassan 20 éve, hogy a raktárvezetőnk azzal kezdte a munkavédelmi oktatást, hogy ha targoncát hallasz közeledni, akkor minden idegszáladdal arra figyelsz, hogy kitérj előle, és figyeled, hogyan mozog. Rutinná vált, belefásult az ember, most megvolt az ismétlő oktatás.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hanyatt vágott, hogy átestem mindenen, és elnyújtózott a lábaimon. Elég pánikhelyzet, amikor ott fekszel, és próbálod magadról lerúgni azt az izét, de meg sem mozdul.