Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
5:40-re kéne beérjek, (de 5:45-kor tesz le a vonat és van még 1 km séta). Ehhez 5:24-kor indul a vonat, amihez 5:15-kor kell elindulnom itthonról, amihez 4:40-kor kell kelnem. Így, hogy én se reggelizek. Mivel 6 előtt semmi nem nyit, friss pékizék kizárva. Mivel normál esetben ha békén hagynak, 08:00-kor ébrednék magamtól, ez eleve 4 óra erőszak, így otthon se esik jól még babrálni akár nettó 5 percet sem, de hiába kelek ám 4:40-kor, 9 előtt ránézni nem tudok ételre, nemhogy az orrom vagy szám közelébe tegyem h.inger nélkül. Elvinni macera, ott elkészíteni macera, marad az előző nap hazafelé megvásárolt felvágott, kenyér zöldség, amit 9 után 'amikor időm engedi' megeszek futtában. Ez van hogy 8:50, van hogy 11:30..
Asszem iskolás koromban egyszer próbáltuk hogy suli előtt itthon egyek, 2 tojásból egyet nem tudtam rántottának megenni.
Mindez persze akkor igaz, amikor dolgozom. Nem úgy mint most, amikor arra várok hogy megkapjam az új munkaszerződésem, ha már május 31 elküldött a cég bér-és létszámcsökkentésre hivatkozva, augusztus elején meg hívtak hogy menjek már vissza mert elbaszták és nagyon kéne a munkám...elküldtek, jól kinyaraltam magam, most vége a nyárnak, megyek vissza.(többért)thuglife-smiley
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest