Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Persze, ez teljesen jogos felvetés , mitöbb vannak olyan területek , ahol anyanyelvén tud csak teljesen jól kibontakozni az ember, mert az arnyalatbeli különbségek felnagyítódnak. Bár kukac szavaiban én kis lesajnalast is éreztem , aztán lehet én értem félre .
Mondjuk nekem élénken belém égett, hogy gyerekként azért kellett igencsak nélkülöznöm, mert a család röghözkötött volt, azért nem mehettem 8 osztályos gimibe az Apaczaiba, ahova meghívólevelem volt tanulmányok alapján, mert jajj a gyerek elkerül . Nem akarom ezt a gyerekeimnek . Viszont kb egyetlen szavukba kerülne, ha ők a magyar közvetlen család közelében szeretnének nagyon lenni , akkor fordulhat igencsak a sorrend. Szeretnek egyébként Magyarországon lenni .
Mi is kényelmesek vagyunk, de van amivel együtt tudunk élni , van amivel nem. Márpedig - és ezt talán te is tapasztaltad- iszonyat hajtás van. Elegünk van abból , hogy szombat éjjel is hajnali 4-kor még ügyeletben van Esm, és millió fontok múlhatnak a dolgon, ha elcsesz valamit( online tranzakciók) . Miközben itt ez a vírus is, veszélyeztettek vagyunk. Most is lehet nem us engedjük a gyerekeket vissza suliba, mert simán hazahozhatjak. Eddig megúsztuk .
Nem fogjuk az általános nemzeti jólétet nézni, csakis hogy a gyerekeknek és nekünk élhető legyen, egy fenntartható világ mellett persze ( zöld energia, meg ilyenek ) Remelem közel sem félreérthető amit írok .
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi