Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz NoLF #74676 üzenetére

Persze, ez teljesen jogos felvetés , mitöbb vannak olyan területek , ahol anyanyelvén tud csak teljesen jól kibontakozni az ember, mert az arnyalatbeli különbségek felnagyítódnak. Bár kukac szavaiban én kis lesajnalast is éreztem , aztán lehet én értem félre .

Mondjuk nekem élénken belém égett, hogy gyerekként azért kellett igencsak nélkülöznöm, mert a család röghözkötött volt, azért nem mehettem 8 osztályos gimibe az Apaczaiba, ahova meghívólevelem volt tanulmányok alapján, mert jajj a gyerek elkerül . Nem akarom ezt a gyerekeimnek . Viszont kb egyetlen szavukba kerülne, ha ők a magyar közvetlen család közelében szeretnének nagyon lenni , akkor fordulhat igencsak a sorrend. Szeretnek egyébként Magyarországon lenni .

Mi is kényelmesek vagyunk, de van amivel együtt tudunk élni , van amivel nem. Márpedig - és ezt talán te is tapasztaltad- iszonyat hajtás van. Elegünk van abból , hogy szombat éjjel is hajnali 4-kor még ügyeletben van Esm, és millió fontok múlhatnak a dolgon, ha elcsesz valamit( online tranzakciók) . Miközben itt ez a vírus is, veszélyeztettek vagyunk. Most is lehet nem us engedjük a gyerekeket vissza suliba, mert simán hazahozhatjak. Eddig megúsztuk .
    Nem fogjuk az általános nemzeti jólétet nézni, csakis hogy a gyerekeknek és nekünk élhető legyen, egy fenntartható világ mellett persze ( zöld energia, meg ilyenek ) Remelem közel sem félreérthető amit írok .

Új hozzászólás Aktív témák