Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Na ezert nem engedtem be.
Hat ez az, ezzel te is beallsz a sorba. Ertem, nem az elejere, a fokocsogok helyere, de akkor mar eldolt, hogy mi vagy, csak az arfolyamon vitatkozunk.Szerintem ha 5x nem engedik igy be, hatodszorra nem fogja megprobalni, es kicsit biztonsagosabb lett a vilag.
Ez teljesen biztosan tevedes. Aki hatodjara nem probalna meg, az elsore sem. Es nem azt ismerik fel belole, hogy ja, ezt nem kene, hanem azt, hogy aki nem enged be az mekkora paraszt (es reszben igazuk is van). Inkabb sokbol egy majd befekez eled, vagy megallit, es megprobal elverni, vagy rad figyel es nekimegy az elotte haladonak. Szoval pont ellenkezoleg, ettol veszelyesebb a vilag. Te is hozzateszel. Nem 100%-ban a te felelosseged, hanem csak mondjuk 10-20-ban, de az meg mindig tobb, mint ami a jo (0).akkor mennyi szellemi kepesseg (vagy annak hianya) kell ahhoz
Mennyi kell ahhoz, hogy a hulyeket nem provokaljuk, mikor biztonsagrol van szo?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest