Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
na most már bejelentették az óvodát is...
mi is szabizunk, de véges a készlet. meg hát jó volna tudni, hogy mégis meddig, de ezt senki nem tudja. mert két hét nem a világ, az csak 5 nap szabi fejenként. de ha tovább tart, akkor a lecsengés után aztán nem lesz nyaralás, meg karácsony... elég frusztráló ez a bizonytalanság.voltam ma megint boltban, mert bár tele a polc itthon, azért arra nem voltunk berendezkedve, hogy minden nap reggeli és ebéd is kell. szóval még venni kellett egy két dolgot.
metroba mentem, az van legközelebb. millió ember, visznek mindent. kb. olyan volt mint a karácsonyi roham duplája. kígyózó sorok, de áru azért volt, folyamatosan töltötték. húsból mondjuk a választék az egész csirkére meg a marhahúsra szűkült. más nincs.
tészta nagyon fogy, de még töltik. a zsugor liszt, cukor a sláger, csak nem értem miért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- World of Warships
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest