- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
na most már bejelentették az óvodát is...
mi is szabizunk, de véges a készlet. meg hát jó volna tudni, hogy mégis meddig, de ezt senki nem tudja. mert két hét nem a világ, az csak 5 nap szabi fejenként. de ha tovább tart, akkor a lecsengés után aztán nem lesz nyaralás, meg karácsony... elég frusztráló ez a bizonytalanság.voltam ma megint boltban, mert bár tele a polc itthon, azért arra nem voltunk berendezkedve, hogy minden nap reggeli és ebéd is kell. szóval még venni kellett egy két dolgot.
metroba mentem, az van legközelebb. millió ember, visznek mindent. kb. olyan volt mint a karácsonyi roham duplája. kígyózó sorok, de áru azért volt, folyamatosan töltötték. húsból mondjuk a választék az egész csirkére meg a marhahúsra szűkült. más nincs.
tészta nagyon fogy, de még töltik. a zsugor liszt, cukor a sláger, csak nem értem miért...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest