- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- iPhone topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
ez a politika meg az ahhoz kapcsolódó moderátori hozzáállás még mindig itt van....
Tegnap a revolutos topicban szóba került az MNB figyelmeztetése, aztán Matolcsy, meg, hogy ezek ugyanazok az emberek, akik bevezették a tranzakciós illetéket, a mérlegfőösszeg alapú bankadót, a pénzügyi rezsicsökkentést ( amit ugye nem a 'zemberekkel fizettetnek meg), és a 27%-os áfát, és hogy nem szeretik, hogy nem az ő felügyeletük alatt áramlik a pénz...
majd erről kialakult egy diskurzus...
(na jó, ezek részét én említettem meg, mert szerintem összefügg azzal, hogy a bankok drágák, meg a termékek is drágák, ezért revoluttal rendelnek az emberek kínából, továbbá a közéleti események mind hatnak ránk, és ezektől nem lehet elvonatkoztatni. Volt pár kulturálatlan dolog, én pl. Kancsinak mertem nevezni a géniuszt, amiért később bocsánatot kértem, valaki meg leírta, hogy f*szom, k@pják be, vagy valami ilyesmit. De amúgy semmi extra nem volt.).Mindegy. most nézem, hogy mára eltűnt vagy 30-40 hozzászólás (!), gyakorlatilag mind.
Szóval kb. ugyanott tartunk, ahol 2014-ben.
de arról jól el lehet vitatkozni, hogy megy-e a top-up. : )@Hollóvájjakiaszemem, ha nem leszek engedelmes! Hisz' ismersz, mindig az vagyok! Semmi mást nem tudok jobban elfogadni, mint az autoritást és a (hülye) szabályokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest