Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mégsem lesz Sony autó
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone topik
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nyugodj meg, nem a te hibád. A debit kártya sajnos amilyen (nekem is ezért van h ne hitelkártya legyen) - autóbérlésnél meg tankolásnál automata oszlopon meg krva sok helyen nem használható. A hitelkártya meg az és olyan ami és amilyen - nekem még egyszer nem lesz mióta rám fogták hogy vettem fel vele (visa elektron volt, a csak itthon használatos típus) itthon automatából mínuszba menve - igaz hogy akkor 6 hónapig Lengyelországban dolgoztam és a tárcámban volt a kártya ott, meg az automata kamerája sem volt jó pont amikor állítólag felvettem a zsét...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest