Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac
    nagyúr

Ja, még annyi, hogy a kék-sárga bútoróriás új symfonisk hangszóróit is a sonos gyártja, ezek is tudnak egy rakás szolgáltatást magukban is, többek között a tunein-t is. A magyar árat nem tudom, de kint 99 eur-ról indul a kicsi modell, ami még akkor is baráti, ha a tesztek szerint annyira azért nem szól jól, mint a kicsi sonos play 1. A lámpával egybeépített modelljük viszont kb 1:1 sonos play1, mondjuk pontosan annyiba is kerül (150 eur). Ellenben világít is! :D

p

én vettem egy kis Marantz erősítőt használtan, kemény 70 e Ft-ért. Tudja a webrádiókat (van benne pár ezer), tudja az airplay-t, spotify-t, illetve upnp-n is lehet rá zenéket küldeni.
    A cucc egy kb. 5 éves típus, olcsóbb volt, mint a Sonos-os példáid, de valószínűleg nagyságrendekkel szebb a hangja. (ja, persze, hangfal is kell hozzá, de ugye az már volt).

Igazából szerintem nem szabad ilyen cuccokat újonnan venni, inkább egy jó használt hifi-t, aztán, ha nagyon kell, mellé egy chromecast audio 10 e ft-ért, és nagyságrendekkel előrébb vagy.

U. lámpát pedig vettem az ikeában, világít az is. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák