Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Nekem is ilyen 1300 dollaros arakkal indit amire meg rajon a biztositas. Mondjuk azt sosem a kolcsonzonel veszem hanem : [link] Premium, sport, luxus kategoria alatt nem szokott lenni kilometer limit.
Irtam egy DC-Miami-Key West autos utleirast ide a PH-ra, de vegul sosem kuldtem be, mert gondoltam, hogy KB senkit sem erdekel

Roviden-tomoren felmesz a 95 os autopalyara, bemondja a gps hogy menj tovabb egyenesen 15 orat es megerkeztel Miami-ba.
Nyaron en eszakra megyek, NY,CT, RI,MA, arrafele is akad latnivalo es a strandok is jok. Vagy akar Niagara falls, Toronto es akkor "megvolt" Canada is. Persze Miami , Key , Disney, Universal studio, strand, sose rossz.
Bobsys jol mondja, a csak oda ut dupla ar a koruthoz kepest, raadasul nyari szezonban minden dragabb.
Itteni iskola szuneten kivul erdemesebb jonni.En is inkabb repulnek Fort Lauderdale-be, olcsobb mint Miami, a kocsi berles is olcsobb volt onnan. Kocsival at Napels-be, barefoot beach, botanic garden, onnan az Everglades, kroko farm, majd a kroko kajalda es ugy Miami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest