Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Na mindegy, azt mondja meg valaki, hogy mi legyen a tablettel?
Ha elég a 2 GB RAM is, akkor a Samsung Tab A6 10" (2016)-ot én pl. tudom ajánlani. (A wifis verziót SM-T580, az LTE modemeset SM-T585 modellmegnevezéssel találod meg.)
Alapvetően elég jó kijelző, hardveresen nekem elég volt eddig (böngészés, doksi/képregény olvasás, Spotify, Kodi remote, amire nálam leginkább használva van), a megjelenése óta kapott a Samsungtól két Android főverzió-frissítést (Marshmallow-val jött ki, most van rajta Oreo, 2018.11. havi biztonsági frissítéssel). Az akkuideje is elég jó, 3-4 naponta töltöm, napi 3-4 óra használattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest