Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
- A magyar rögvalóságban routerből a legolcsóbbat kell venni, jó esetben a szolgáltató hoz valamit, arra lesz kábellel kötve egy öreg asztali gép, miden más úgyis wifin megy.
- Ez igaz, pontosan ez a legnagyobb előnye.
- Tudom, hogy így van, nem is értem a dolgot. Nekem eddig 25 megabitem volt, jó esetben stabilan, de inkább nem, amiért 25 Eur-t fizettem. Költözés után most ugyanannyiért kaphattam volna 30 megabitet, 30-ért 50-et, 40-ért 100-at, vagy 60-ért 250-et. Ennél gyorsabb nincs is a kínálatban. Egyelőre a 100-ast kértem, amíg nincs a lakásban egy darab 4k kijelző sem, addig elég ez négyünknek. Persze jobban örülnék ~30 Eur-ért gigabitnek, és akkor letöltéseknél meglenne a stabil 2-300 kbps, de egyelőre ezzel együtt tudok élni. Főleg, hogy perpill minden wifin megy, még nincs semmi bekábelezve a lakásban. Még nem is tudom, hogy legyen, majd ezt alaposan át kell még gondolni.
Jó az a gigabit, pár éven belül kelleni is fog, de azért ne essünk túlzásokba, hogy jaj, nem lesz elég! Az az idő is eljöhet még, de addig még nagyon sok minden fog történni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest