- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A futós appomban (garmin connect) van egy olyan achievement, hogy fussak egyet 38 fokban. Szurkoltam, hogy összejöjjön még Mo-n, de csak 36-ig jutott a hőmérő, amíg ott voltunk (a hivatalos meteorológiai adatot nézi). A hét második felére itt már lehűlést mutat az előrejelzés, de holnap délutánra még egy 37 fokos utolsó attakkot, szóval bízom benne, hogy meglesz.
Hétvégén amúgy esküvőztünk, akkor is fincsi meleg volt. Szerencsére kifogytam az összes szövetnadrágból, és öltönyömből, szóval az ünnepi levisem vettem fel egy rövidujjas inggel (nem akarok még most öltönyt venni, bízom benne, hogy még sikerül formásodni), de így is végigizzadtam az estét. Fél tizenkettőkor indultunk haza, akkor mutatott 30 fokot az autó hőmérője.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest