Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy hónapja voltunk Bukarestben munkaügyben, és egy lakást béreltünk a booking.com-on.
Hazajöttünk, értékeltem.
Most vettem észre, hogy a bérbeadó nehezményezte, hogy csak 9,6 pontot adtam neki a bookingon, és oda mertem írni, hogy kevés a konnektor (nem tudja mire gondolok - bazzeg, a folyosón volt a telefon a földön, mert csak ott volt konnektor), és hogy nekem furcsa volt az illatosítók túlzott használata (majd megfulladtam, míg ki nem kapcsoltam), illetve az a kék fertőtlenítő trutymó, ami a wc-be folyt be egy kis tartályból konstans. Nem érti, mi ezzel a bajom, hiszen a tisztaság az első. Hát szerintem pedig ocsmány... Bár lehet, hogy ez a balkáni sztenderd...
Mit csináljak az ilyennel, de komolyan?
Amúgy nem volt rossz apartman, és ennyi pontot tán még sosem adtam szállásnak az elmúlt 12 évben, de akkor is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest