- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
lorcsi
üzenetére
Na igen, ezzel is csak egyetérteni lehet.
Múltkor voltam egy napra külföldön, a reptér "gyűrűjében" lévő (amihez le kell menni a lépcsőn) parkolóban hagytam a kocsit.
Mikor jöttem haza, ott állt egy sárgára matricázott újabb A6, amin semmilyen taxis jelzés nem volt.Most komolyan, ennél feltűnőbben lehet még csalni?
-Taxi színű autó, ami nyilván nem hivatalos taxi
-A reptéren
-Egy amúgy is feltűnő autóból kialakítva, aminek a fenntartási költségeiből/értékvesztéséből egyenesen következik, hogy itthon nem lehet vele nyereségesen taxizni.És ezt (vagy egy pont ugyanilyen) az autót láttam már fél éve is...
Persze, értem én, hogy mindenki a határt védi, és nincs idő rendet tartani, de az ilyeneknek egyértelműen nem lenne helye az úton, és nem is kellene sok erőfeszítést tenni, hogy lekapcsolja őket valaki.
Ami persze rövidtávon meg is térülne, mert elég jót tenne az országról alkotott képnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest