- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- A Razr 70 is előkerült
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
De, gondoltam. Terveztem is egy nagy kirándulást szombaton, csak közölték, hogy mivel nem vettem ki szabadságot már jó előre hónapokkal ezelőtt, ezért ezt hivatalos ledolgozandó munkanapnak nyilvánítják. Vagymi.

Vasárnapra meg már van programom, de semmi olyan nincs benne, amivel ki tudnék mozdulni a 10 fokból.
Abból a 6 órából azért innen másfél óra még csak Bépest. Azért az is egy érdekes tény, hogy aki Nagykanizsáról indul útnak, mondjuk pl. Horvátországba, annak annyi az út a tengerig, mint nekem itthonról a Horvát határig
De már a fő város is másfél órával beljebb van. Persze van rosszabb, aki mondjuk Nyíregyházáról indul. Vagy teszemazt Lengyelországból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gumi és felni topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro 512 GB. Független.
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 7 255U 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" FHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De már a fő város is másfél órával beljebb van. Persze van rosszabb, aki mondjuk Nyíregyházáról indul. Vagy teszemazt Lengyelországból.