Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Sajnos nem kar molyolni. Azért is van egyre több cukorbeteg, mert nagyon sok feherlisztes, cukros ételt fogyaszt a mai társadalom. Nem mindenki emiatt lesz cukros, sőt a kettes típusúak jó része felrediagnosztizalt ( mint én voltam), de azért nagyrészt ez is benne van.
Pl nálam hiába van kimondva a hasnyálmirigyemre a ‘halálos ítélet’ ( bármit teszek, az inzulintermeles le fog állni, genetikailag kódolt) azért próbálom minél kevésbé terhelni.
3 hete tudom hogy Mody cukorbetegsegem van, hnfa4 variáns, 50000 emberből kb 2-nem van ez. Mivel nekem ez van, 99.9% hogy apunak is, es nagy valószínűséggel a testvérének is. Ok kb 20 éve élnek felrediagnosztizalt type2kent
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Ingatlanos topic!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest