Hirdetés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
"Szerintem ezt lehetne forditva is csinalni -- minden kozos, es mindkettotoknek van havi X, amit elszorhat barmire." Meh, az nekunk nem jo, mert mi van ha semmit sem szor el egyik honapban, masik honapban meg ketszer-haromszor annyit szeretne. Meg mint irtam, ismerem magam, tudom, hogy orokoltem anyum hulye felfogasat, es ha kozosbol menne, kerdore vonnam a parom. Igy nem. Raadasul mindkettonknek megfelel.
Ha munkanelkuli lesz vagy leszek, teljesen mas a felallas, termeszetesen nem hagyjuk egymast a sz.rban( bar remelhetoleg a mi szakmankban ez eleg ritka, utoljara 5 eve voltam munka nelkul 3 hetet). Amugy nalam meg az veszi hulyen ki magat, ha eltartanak, mas fizet helyettem. Pszichesen zavar. ( kvazi mint egy beklyo, mint egy tartozas, es igy is kezelem).
A terhesseg alatt meg nincs anyagi visszaeses amugy, normalis esetben a no vegigdolgozza a terhesseget, kb a 9. ho elejeig, anyagi visszaeses a szulesi szabadsag( gyes gyed es egyebek) alatt van inkabb. Eppen ezert olyankor en az osszeset, amit kapok, a kozosbe adom ( ami sajnos meg igy sem fedezia koltsegeink felet, de pont erre probalok elore megtakaritast gyujteni)
20 eve elek lassan igy, exszemmel is igy eltem, az anyagiakon emiatt nem volt veszekedes ( kiveve, mikoregy ideig en tartottam el parom, onnet is tudom, hogy SOHA SOHA teljes kozos kassza. Mert harpia leszek tole.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Steam topic
- VR topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- RAM topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest