Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
A minap én is eltűnődtem a vezetéssel kapcsolatban valamin. No fel azért nem húztam magam, maradok zen a volán mögött, de az utóbbi időben azért foglalkoztat a kérdés, hogy vajon miért ál szinte kivétel nélkül mindenki a féken, ha áll a kocsisor. Teljesen mindegy, hogy lejt-e az út, hogy automata-e az autó, amit vezet, vagy start-stopos-e, _minden_ féklámpa világít, ameddig a szem ellát. Szerintem engem ki is néznek egy kicsit maguk közül, mert én aztán semmilyen pedállal nem fogom strapálni magam, ha meg lejtőn vagyunk behúzom a kéziféket. Lassítani, ha tehetem, motorfékkel szoktam, elindulásnál meg megint nem kell féket nyomni, hogy hátra ne guruljak, mert van a Miniben visszagurulásgátló.
Ugyanennek a továbbfejlesztett változata, amikor a piros lámpánál állva, miközben vár, hogy váltson zöldre, néhány másodpercenként 20-30-40-50 centit előregurul. És ezt képes némelyik tehetséges versenző egy pirosnál akár fél tucat alkalommal eljátszani (vajon mekkora hely volt eredetileg az előtte álló autó, és közte, mert az láthatóan nem mozdul?). Ja, és közben végig rajta áll a féken.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G4 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest