Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Zabar lesz a nyerő, hidd el...

Nálunk a hőmérő az erkélyen 7 fokot mutatott, autót elfelejtettem nézni, de általában a miénkhez képest 3 a különbség, tehát kb. 4 fok lehetett 7:15 körül a városban.
A lakásban egyébként még kellemes a légkör, mert már alacsony a nap, délután végig besüt, tehát 26-ra simán felmegy, és reggelre se hűl 23 alá. Szóval még most álmát alussza az A/C gomb. De majd ha már jönnek ezek a hetekig tartó szürke, naphiányos borult, ködös, sötét napok, na akkor nem lesz mit tenni. De várom már azt...
Amúgy kemény voltam. Kedden reggel 15 fok volt, simán pólóban farmerban mentem a garázsba, ami 10 perc séta. Szerdán reggel 13 fok volt, a ruházatom hasonló, ekkor már kicsit megnéztek pólóban, de még nem éreztem kellemetlennek. Na tegnap már a 7-8 fokban felvettem a pulóvert...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Revolut
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest