Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kraftxld
    félisten

Nincs, hidd el nincs meló.
    Nem is értem, hogy miért gondolja mindenki azt h ha vki állás nélküli, az mindjárt lusta és nem tett meg mindent? :U Mondjuk ezen nincs sok meglepődni való mert, ugye magyarok vagyunk :( Én kifejezettem nem a havernek telepítős fajta vagyok mert nehezen viselem ... ha vki nálam nehezebb ezen a téren :B
    Nem sokkal de emlékeim szerint az idősebb korosztály vagyok. Anno én is meghódítottam a világot egy svéd céggel, meg egy olasszal(ezt nem reklámozom mert szégyenlem :B ). Volt már a 2000-s években akkor horror magas fizetésem. De ahogy jön elő a sok nehézség az életben és kényszerítő körülmény megfejelve a kor miatti előítélettel már nem annyira rózsásak a kilátások.

Csak itt van annyi meló, hogy bef*sol: [link] Fel kell állni az ól tetejére, és nyugat felé nézni, nem csak a Kárpát medencében :)
    Első körben meg kell küzdeni a fillérbaszó indiai meg pakisztáni hordákkal, de az első pozitív feedback után megy a dolog nagyon és jó pénzeket is lehet elkérni. Nekem legalább 10-15 emberkét kellett lerázni mert nem bírtam már idővel.

Új hozzászólás Aktív témák