Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
En biztos nem tudom eldonteni, hogy ez vagy az az igazsag, az altalad idezett szoveg meg egesz mas megiteles ala kellene essen ha az egyik vagy a masik igaz.
Szerintem nem. Logikailag nem jön ki.. Az általam idézett szöveget én elfogadhatatlannak tartom függetlenül attól, hogy mi történt (mármint a bíró szájából), merthogy a bíró elítélte az elkövetőket, azaz minden kétséget kizáróan úgy látta, hogy elkövették azt, amivel vádolták őket, azaz ő abban a hiszemben adta ezt az indoklást, hogy meg volt győződve a bűnösségükről. Nem tudom, érthető-e, baromi fáradt vagyok.
Még egyszer, nem a cselekmény részleteit akartam megítélni, vagy épp az ítélet enyhítését megkérdőjelezni, csupán az áldozat hibáztatása volt a problémám, erről szólt a cikk - ezért sem teljesen értettem a visszakérdezéseid.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- ASUS routerek
- Terraria
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest