Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pacák
    senior tag

Leírtam már, de semmi probléma legyne inkább egyben :

-volt tbs PATA vinyójával is próbálva telepítés hol fel ment rá hol nem, fagyást hasonlóan produkálta mint satás vinyóval

-volt 3 wininstall cdvel próbálva, ebből kettőt tbs frissen írt. Valamikor továbbmegy az install windows képnél, van amikor nem.

-A kondik meg már megszakértve tbs által is , és általam is.

-Memtest két napig futott

-wines fagyás után win induláskor fekete képernyő

-ami biztos, az alaplapi elem a végét járja

-volt már nvidia ide driverrel próbálva, de anélkül is -> egy idő után fagyott

-összes felesleges kártya kivéve

-próbálgatva 1-1 db rammal

-ubuntu még nem fagyott.

Kiváncsi vagyok mikor tudtok valami újat is mondani:U

Hardcore user vagyok, nem valami butauser jeányka, aki ma lát először gépet.

Tudom, hogy hardcore user vagy. Hardcore usereknél is van olyan hiba, amire nem is gondolt még, de más igen.

Mondjuk az AGP -s csoda kificcen, valami alap pci beugrik helyette és úgy install.
    (Ugyan az win98 volt, de a gf4 szériával csak úgy kúszott fel a gépre, ha parancssorból a setup.exe helyett a setupcor.exe -vel indult az install, különben fekete képernyő és kakukk.)

Megpróbálnék a helyedben egy hologrammos eredeti CD -vel dolgozni, ha van rá lehetőség.
    Tudom, hogy campuson le lehet szedni az ISO -t és fel lehet írni és az is legális, de hátha ez a baj.

Ha nem használsz soros/párhuzamos portot, akkor bios -ban letilthatod.

U.i.: ez az első alkalom, hogy ennyire összeszedetten látom a próbálkozásaidat. :)

Új hozzászólás Aktív témák