- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Izé. Alapvetően leszoktam már arról, hogy a nem használt appokat becsukjam, de azért még most is egyből elpöckölöm felfele azokat, amikről tudom, hogy nem használom őket rendszeresen. Ehhez képest fut most egy Safari 7 ablakkal, Messenger, Viber, WhatsApp, Waze, Gmail+Yahoo+céges email kliens, egy Snooker játék, Youtube, Skype, Facebook, meg még mellette legalább egy tucat egyéb apróság mint kamera, fotóalbum, időjárás, hírek, stb. Mindezt úgy, hogy nem tölt semmit újra, max az adott szolgáltatáshoz szükséges hardver nem megy folyamatosan (pl gps). Mindezt 2 GB memóriával (merugyeeznemandroid), mutass egy laptopot ami mindezt megcsinálja ennyiből, FHD felbontáson.
Nekem is 5s volt előtte és óriási lépés volt a 6s, minden szempontból, szó sincs arról, hogy hülyeségekkel vernék át az embert. Az árképzés meg almás, de akinek nem tetszik, vegyen szarszungot sd kártya slottal, ettől még nem lesz szerintem se jobb se rosszabb a telefon.
A második bekezdéseddel amúgy nincs semmi gond, a te igényeid, senkinek semmi köze hozzá, személy szerint abban nem látok problémát, hogy az ötös széria nem lesz már használató amikor kijön a nyolcas, mégiscsak 7-8 éves készülékek lesznek addigra már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest