- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
A minap a Sever Centerben jártam, épp a trikókat nézegettem. Csak párszáz Ft (kb. 300)? Az meg hogy...??? Akkora, hogy 2-szer is elférnék benne, nem is pókhálóból készült, meg is van varrva, nem félkész motyó, nem lyukas, nem foltos, 100% pamut. Aztán nézem a címkét: áthúzgálva, javítgatva: 20 (húsz) Celsius-fokon mosható.
Hogy miii vaaan?? Én (mint élő ember) alapjáratom is jócskán túllépem ezt a határt. Szóval ha viselem, kigyullad rajtam a testhőmtől? Fűtött szobában szabad tárolni vagy csakis hűtőszekrényben? A nyári hőségben csak akkor moshatom hideg csapvízben, ha jégkockát is rakok mellé? Persze tudom én, hogy a mosás nem egyenlő a tárolással, de ha vizesen csak 20-at bír, szárazon mitől volna lényegesen strapabíróbb?És a lényeg: Mi történik, ha valaki gondol egy igen bátrat (vagy botort) 21 fokon merészeli kimosni? Összemegy vagy szét?

Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy miii vaaan?? Én (mint élő ember) alapjáratom is jócskán túllépem ezt a határt. Szóval ha viselem, kigyullad rajtam a testhőmtől? Fűtött szobában szabad tárolni vagy csakis hűtőszekrényben? A nyári hőségben csak akkor moshatom hideg csapvízben, ha jégkockát is rakok mellé? Persze tudom én, hogy a mosás nem egyenlő a tárolással, de ha vizesen csak 20-at bír, szárazon mitől volna lényegesen strapabíróbb?