Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Régen vettem én is egy 12 alkalmas uszodabérletet, 9-szer voltam, mert minden levegővételnél azt kellett nézni, hogy ki jön szembe a sávban, és ne üssük egymást fejen, mellbe, seggen. Az meg elveszi a kedvet. Pedig úszni tudok, tengerben szeretek is, de ott nem is ütközök állandóan bele valakibe, és 1-2 órát el szoktam úszkálni, merülgetni. Csak hát ez évi max 1 hét, ha összejön. Futás nekem unalmas, párszor voltam, de vagy pályára megyek ki, ami inkább elszomorít, nem inspirál, hogy csak 400 méter, de olyan kurvalassan érek körbe.. vagy kerékpárúton ami annyira nem tetszik, vagy összevissza a környéki dombokon hegyeken, de sajnos hiába erős a lábam, az ízületeim rögtön észreveszik a 100 kilómat. Edzőtermet nem annyira kedvelem, bár most nyílt tőlünk nem mesze egy, de sajnos az utóbbi 3-4 hónapban időm és energiám se volt lemenni, nyomni, hazajönni. Az minimum 2-3 óra. Egy 1 órás edzéshez.
Kerekezni meg mindig is szerettem, csak a kemping korszak óta nem volt sajátom.Szobacanga volt nekünk is, csak még amolyan régi könnyűszerkezetes, agyfékes, és nem nagyon bírta a súlyunkat, az ülés mindig lefittyedt, aztán igen, fogas lett belőle. Egy profibb meg túl drága volt akkoriban. És én úgy vagyok vele, hogy egyhelyben tekerni unalmas és fura. Na ezért is kattant be a rendes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe GARANCIÁS
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Szuper Ritka Gamer Asus Rog Phone 6 Diablo különleges kiadàs!
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs