- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Régen vettem én is egy 12 alkalmas uszodabérletet, 9-szer voltam, mert minden levegővételnél azt kellett nézni, hogy ki jön szembe a sávban, és ne üssük egymást fejen, mellbe, seggen. Az meg elveszi a kedvet. Pedig úszni tudok, tengerben szeretek is, de ott nem is ütközök állandóan bele valakibe, és 1-2 órát el szoktam úszkálni, merülgetni. Csak hát ez évi max 1 hét, ha összejön. Futás nekem unalmas, párszor voltam, de vagy pályára megyek ki, ami inkább elszomorít, nem inspirál, hogy csak 400 méter, de olyan kurvalassan érek körbe.. vagy kerékpárúton ami annyira nem tetszik, vagy összevissza a környéki dombokon hegyeken, de sajnos hiába erős a lábam, az ízületeim rögtön észreveszik a 100 kilómat. Edzőtermet nem annyira kedvelem, bár most nyílt tőlünk nem mesze egy, de sajnos az utóbbi 3-4 hónapban időm és energiám se volt lemenni, nyomni, hazajönni. Az minimum 2-3 óra. Egy 1 órás edzéshez.
Kerekezni meg mindig is szerettem, csak a kemping korszak óta nem volt sajátom.Szobacanga volt nekünk is, csak még amolyan régi könnyűszerkezetes, agyfékes, és nem nagyon bírta a súlyunkat, az ülés mindig lefittyedt, aztán igen, fogas lett belőle. Egy profibb meg túl drága volt akkoriban. És én úgy vagyok vele, hogy egyhelyben tekerni unalmas és fura. Na ezért is kattant be a rendes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- DJI topic
- BMW topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Mechanikus és mágneses is a Lofree készülőfélben lévő billentyűzete
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest