Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát

addikt

válasz Tim82 #50438 üzenetére

Nem Tim, mindössze egy példa volt arra a teljesen általános jelenségre, ahogy a nőket kézzelfoghatóan, napi szinten és kivétel nélkül mindenhol különböző degradáló módokon ábrázolják, használják (sokszor úgy, hogy a célközönség a nő vásárló, ami elég durva wtf?! ). Differenciálni lehet, de az én szememben teljesen mindegy, hogy BMW vagy csak egy "ártatlan" fehérnemű reklámról van szó, ugyanarról beszél mindegyik. Sajnálom ha nem elég PC, de számomra mindaddig álszent marad mindenféle Ákos-ügyhöz hasonló háborgás, amíg a mindennapokban lépten-nyomon fellelhető problémák felett szemet hunynak, azért mert ezt sokkal súlyosabb problémának látom. Ezzel nem Ákos interjúja és a mögötte húzódó dolgok és előzmények súlyosságát akarom csökkenteni, nyilván annak is van, de úgy gondolom, hogy ha az ember képes elvonatkoztatni a felszínen forrongó hisztériától, akkor egyértelmű, hogy közel sem egy súlycsoport az előbb említett problémához képest.

Mindamellett, hogy értem azt amiről beszélsz, egyetérteni nem tudok vele. Nekem az csípi a szemem, hogy tele van a világ kibeba*ott súlyos problémákkal, az emberek meg ilyen idiótaságokon pörögnek, hogy politikusok miket nyilatkoznak. Tessék nekem legalább egy konkrét példát írni, amikoris legalább egy nő hátrányt szenvedett amiatt, amit ezek a mindenféle népek összehordtak az elmúlt időszakban (Ákos esetében ugye durván félremagyarázva, de emvy tett egy utalást, hogy K. Laszlo sem úgy volt, ahogy aztán felkapták). Addig amíg nincs ilyen, addig vihar a biliben, semmi más, miközben lényegi dolgokkal meg nem foglalkozunk.

A béke természetesen szent és sérthetetlen. :)

Új hozzászólás Aktív témák