Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Nem Tim, mindössze egy példa volt arra a teljesen általános jelenségre, ahogy a nőket kézzelfoghatóan, napi szinten és kivétel nélkül mindenhol különböző degradáló módokon ábrázolják, használják (sokszor úgy, hogy a célközönség a nő vásárló, ami elég durva wtf?! ). Differenciálni lehet, de az én szememben teljesen mindegy, hogy BMW vagy csak egy "ártatlan" fehérnemű reklámról van szó, ugyanarról beszél mindegyik. Sajnálom ha nem elég PC, de számomra mindaddig álszent marad mindenféle Ákos-ügyhöz hasonló háborgás, amíg a mindennapokban lépten-nyomon fellelhető problémák felett szemet hunynak, azért mert ezt sokkal súlyosabb problémának látom. Ezzel nem Ákos interjúja és a mögötte húzódó dolgok és előzmények súlyosságát akarom csökkenteni, nyilván annak is van, de úgy gondolom, hogy ha az ember képes elvonatkoztatni a felszínen forrongó hisztériától, akkor egyértelmű, hogy közel sem egy súlycsoport az előbb említett problémához képest.
Mindamellett, hogy értem azt amiről beszélsz, egyetérteni nem tudok vele. Nekem az csípi a szemem, hogy tele van a világ kibeba*ott súlyos problémákkal, az emberek meg ilyen idiótaságokon pörögnek, hogy politikusok miket nyilatkoznak. Tessék nekem legalább egy konkrét példát írni, amikoris legalább egy nő hátrányt szenvedett amiatt, amit ezek a mindenféle népek összehordtak az elmúlt időszakban (Ákos esetében ugye durván félremagyarázva, de emvy tett egy utalást, hogy K. Laszlo sem úgy volt, ahogy aztán felkapták). Addig amíg nincs ilyen, addig vihar a biliben, semmi más, miközben lényegi dolgokkal meg nem foglalkozunk.
A béke természetesen szent és sérthetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest